Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Ik ben er (bijna) klaar voor!

Ik ben er (bijna) klaar voor!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ik weet nog goed hoe ik half januari mijn Facebook door scrolde, toen er een advertentie van Team4Animation uit sprong. Ik vulde mijn naam en telefoonnummer in, zonder enig idee te hebben wat me te wachten stond.

Al vrij snel werd ik gebeld en uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek via Skype. Ik begon me toch maar eens te verdiepen in de organisatie, nu ik steeds dichterbij de zomer van mijn leven kwam. Vrijdag 22 januari om 13.00 uur was het dan toch echt zo ver: mijn sollicitatie met Bart. Vol zenuwen en een uur te vroeg, want ja, misschien had mijn laptop wel een slechte dag, opende ik Skype en wachtte ik af tot ik gebeld zou worden. Uiteindelijk viel het alles mee en waren ze aan de andere kant van de lijn net zo enthousiast als ik zelf en het duurde dan ook niet lang tot ik het nieuws kreeg dat ik was aangenomen!13434065_1168782566507772_1372902771_n

Maanden later en een hele hoop documenten verder was het eindelijk tijd voor mijn trainingsweekend. Op Facebook en Instagram had ik de eerste twee trainingsweekenden al gevolgd, wat er hoopvol uit zag. Ondanks dat ik er stieke13444378_1168782569841105_162738369_nm ook wel een beetje tegen op zag, allemaal nieuwe mensen, weinig slaap en druk programma, had ik er heel erg veel zin in! Op station Nijmegen kwam ik de eerste collega’s tegen, waarmee ik samen naar het, o zo mooie, Boxmeer ben gereisd, wat overigens groter is dan mijn eigen dorp. De sfeer op de Esrand was gelijk goed en dit is ook niet meer veranderd, oftewel: het trainingsweekend was ontzettend, fantastisch, geweldig leuk en leerzaam! Zelfs de one-minute-of-fame, waar menigeen tegenop zag, was leuk en viel erg mee, door de goede gezellige sfeer, absoluut niet competitief. Het was een weekend om nooit te vergeten, waarin ik veel toffe en lieve nieuwe mensen heb leren kennen en veel geleerd heb!

Over ruim twee weken vertrek ik naar Frankrijk en ga ik aan de slag als animatrice op camping Ile d’Offard in Saumur. Nog even flink de minidisco oefenen, mijn Frans bijspijkeren en de laatste dingetjes regelen, maar ik ben er klaar voor! Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om 1 juli om 22:45 uur de bus in te stappen en de zomer van mijn leven tegenmoet te gaan!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!