Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Entertainer worden? Bel mij! Zo gaat een sollicitatie

Entertainer worden? Bel mij! Zo gaat een sollicitatie

2 minuten
05-11-2021
Meaghan van Winkel

Heb jij altijd al entertainer willen worden maar heb je geen idee hoe een sollicitatie er uit ziet? No worries! In deze blog neem ik je mee in hoe onze sollicitatie er uit ziet en zie ik je (hopelijk) snel bij het sollicitatiegesprek.

Stap 1:

Je leest onze vacature en bent helemaal ready om aan de slag te gaan. Je vult je sollicitatie in, en dan? Dat is waar ik en de andere recruiters aan pas kom. Wij gaan je zo snel mogelijk een vragenlijst sturen om je beter te leren kennen.

Stap 2:

Je hebt de vragenlijst ingevuld, spanneeeend! Nu wacht je op het mailtje om jezelf in te gaan plannen om met ons te bellen. Tijdens dit telefoongesprek kletsen we gezellig even om te ontdekken of wij een match zijn en wie jij nu bent. Voelen wij de match? Dan plannen we meteen samen een sollicitatiegesprek in.

Stap 3:

En dan….. het sollicitatiegesprek. Je maakt jezelf klaar om naar ons kantoor te komen of om ons online te zien. Hoe TOF! In dit sollicitatiegesprek gaan we ons verdiepen in jouw ervaringen en voorkeuren. Hoe eerlijker je bent, hoe betere match wij voor je kunnen vinden. Win-Win toch?! Daarnaast beantwoorden we met liefde al je vragen over dit werk. Liever meer weten over onze eigen ervaring? Gewoon vragen! Alles kan en mag <3

Nu je alle stappen van de sollicitatie hebt afgerond, is het nog even afwachten op de uitslag. We bellen je binnen twee werkdagen op of je bent uitgenodigd voor onze training.

Hoe makkelijk is dit proces! Als het altijd zo makkelijk ging had ik echt al 100 keer gesolliciteerd want entertainer zijn is echt de tofste baan EVER. Stuur ons nu snel een mailtje via [email protected], een belletje op 085-0298885 of solliciteer via de website. Ik hoop je snel te zien en spreken!

Liefs,

Meaghan

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!