Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

En arrivent en France!

En arrivent en France!

2 minuten
08-07-2015
Quirinne Gierkink

Salut! Ik ben Quirinne en blog sinds vandaag ook voor Team4Animation. Ik hield hiervoor al een blog bij voor mijn familie en vrienden op waarbenjij.nu, die ik overigens nog steeds bij zal houden.
Afgelopen zaterdag ben ik na een ontzettend lange reis van ca. 20 uur aangekomen op de camping Le Chambourlas in Saint-Vincent-De-Durfort (Ardèche). Een kleine camping waar ik dus ook in mijn eentje werk! Het is daarom ook nog erg rustig, misschien wel té, want de vakanties zijn grotendeels nog niet begonnen in Nederland. Mijn eerste werkdagen resulteerden daarom ook in zes kindjes bij de miniclub (verspreid over drie dagen!) en maar liefst twee bij de minidisco gisteravond- de rest stond erbij en keek ernaar. Er waren zelfs momenten waarop er niemand meer meedeed! Oh, wie de ‘rest’ dan zijn? Ja, dat zijn de Franse kindjes die hier wonen. Ze zijn nog niet erg actief wat betreft mijn activiteiten omdat ze zeggen het niet leuk te vinden (?) en zich prima vermaken zonder ‘de animatrice die hen toch niet begrijpt’. Geen probleem, komt vanzelf (als ze het echt niet leuk vonden kwamen ze ook niet kijken)! Gelukkig vinden de andere kindjes het helemaal super en heb ik nu al vaste miniclubbers! 😉 Naast mijn activiteiten werk ik ook drie diensten in de bar elke week. De eerste verviel al om dezelfde reden dat er niemand was- en vanmiddag was het zover: mijn eerste ijsje scheppen. Wat een flop, er zat meer ijs op mij dan in de coupe! Haha. Desalniettemin vind ik het wel een voordeel dat het nu nog lekker rustig is op de camping, ik heb veel vrije tijd (olé ola bronzer) en dus genoeg gelegenheid om te wennen aan het campingleven. Toch hoop ik dat ik in de volgende blog kan schrijven dat de miniclub lekker vol zat en dat er een levendige minidisco is ontstaan!

À bientôt!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!