Onze eigen Richard in The Leadership Series!

Onze eigen Richard in The Leadership Series!

1 Minuten
11 Oct 2017

In het kader van The Leadership Series interviewde Nadieh Wesseling (wie ook animatiewerk heeft gedaan!) Richard Otten: de oprichter van Team4Animation. 

Het interview

”Er wordt enorm veel verantwoordelijkheid gelegd bij jonge mensen en daar moet je goed mee omgaan. Dat hebben we nu wel geleerd door meer rust in te bouwen, pauzes in te lassen en regiomeetings te organiseren. Er zijn betere kaders en ook een beter salaris. Alle voorwaarden zijn verbeterd en ook op kantoor probeer ik meer in te zetten op drijfveren en ambities. En op vragen als: waarom zit je hier nou? Wat voegen wij toe aan jouw carrière? Hoe zorg je dat jij over 5 jaar dan een leuke persoon bent, door wat je nu doet? In plaats van: dit moet je doen, jij bent verantwoordelijk voor werving en selectie en elk jaar krijg je nieuwe doelstellingen, want dat is de “wat”. Daar ben ik wel heel erg mee bezig.”

Nieuwsgierig geworden? Lees hier het gehele interview!

Over de blogger
Iris van de Beek
Iris van de Beek

Coucou! Mijn naam is Iris en ik werk op het kantoor van Team4Animation, de functie Marketing en Branding. Ik ben iets te nieuwsgierig, enthousiast en mijn lievelingsdier is een pandabeer.

alle blogs van Iris
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1100
Periode
Zomer 2019