Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Eerste weken

Eerste weken

3 minuten
02-06-2019
TOP Animation

Op 29 maart was het dan toch echt zover ‘’Mijn avontuur naar Frankrijk ging beginnen’’. Ik had een lange rit van 1300 km voor de boeg dus om 5 uur vertrok ik vanaf huis nadat ik afscheid had genomen van mijn ouders. De reis ging goed. Totdat ik erachter kwam dat mijn auto niet zo van de heuvels houd en daar veel problemen mee heb gehad.

De reis

Na 13,5 uur was ik aangekomen in Dijon (dit kwam dus ook door alle problemen waardoor ik lang stil heb gestaan helaas). Heerlijk wat gegeten en toen in het Hotel geslapen om me klaar te maken voor de volgende dag.

Zaterdag moest ik nog 555 km. Op tijd er weer uit en even lekker goed ontbijten. Onderweg een paar keer gestopt om te genieten van het landschap. Om 6 uur was ik dus toch eindelijk aangekomen op de camping. Ik werd ontvangen door 2 personen die mij de weg naar het huis lieten zien wat dus 6 maanden mijn woonplaats ging worden. Nadat ik mijn spullen uit de auto heb gehaald en in mijn kamer gezet had ben ik over het park gaan lopen. De eerste nacht was ik alleen omdat op zondag er nog iemand aan zou komen.


Trainingsweek

Maandag begon de trainingsweek. Ik kwam aan en er bleken nog 2 meiden uit Nederland te zijn. Na een ochtend van alleen maar informatie werd het tijd om wat te gaan doen. In 3 dagen leerden we elke avondactiviteit die er was, Halloween party, Casino, Games party, Kids park, springkussens opblazen en weer opvouwen enz. Het was veel informatie, maar ook echt heel leuk.

Aangezien ik op een echte show camping zit hadden we donderdag en vrijdag repetities. We gaan namelijk met het hele team een Disneyshow doen. We moesten dus alle pasjes leren en hoe de show in elkaar zit. Dit was best lastig aangezien je zo’n 4 dansen per dag aangeleerd krijgt. Deze gaan we in het hoogseizoen een aantal keren voor de gasten doen.

Vrijdag avond was er een restaurant open waar iedereen heen ging. Het was een supergezellige avond om zo een hele leerzame trainingsweek af te sluiten.

De camping ging op 6 april open. De eerste werkweek was superleuk. Kinderen vinden het leuk om mij Frans te leren en ik leer hen dan Nederlands. Op vrijdagavond hadden we de cabaret show. We deden verschillende sketches, dansen enz. De hele week hebben we hiervoor gerepeteerd en toen het moment zo ver was, was het alleen nog maar genieten!

Natuurlijk heb ik het niet elke dag even makkelijk en heb ik ook zo mijn moeilijke momenten. Als je dan de lach van de kinderen ziet en de complimenten krijgt over je werk weet je dat je het goed doet.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!