Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Een laatste zonnige groet

Een laatste zonnige groet

3 minuten
26-07-2019
TOP Animation

Au revoir lieve collega's, medewerkers, camping eigenaren, Franse zon, regio-auto, trainingsweekenden, sollicitanten, minidisco, kinderen van de miniclub en al het andere wat mij voor altijd doet denken aan Team4Animation.

Het zit erop.

Terwijl ik dit schrijf zit ik in mijn eentje op het kantoor in Woerden. Het is woensdag en heb ik nog 3 dagen te gaan tot mijn laatste werkdag. Al mijn lieve collega's huizen ergens in Frankrijk net als alle medewerkers die ik dit jaar allemaal heb aangenomen. Alle bureaus zijn leeg, de telefoon gaat niet af en op het bord staan enkel nog de campings waar een invaller naar toe gaat. Een beetje melodramatisch zou je het wel kunnen noemen. Maar stiekem geeft het mij ook wel rust. Het seizoen is in volle gang en op kantoor ligt er niks meer voor mij om te doen. Een mooi moment om te gaan en het stokje door te geven aan de nieuwe recruiter(s).

Ik ben de afgelopen jaren altijd betrokken geweest bij Team4Animation, de ene keer als animatrice, dan als invaller en soms ook gewoon vanaf de zijlijn. In september 2017 heb ik de mooie taak van recruiter mogen overnemen en ik heb er dan ook bijna twee jaar op kantoor op zitten. Wat is de tijd ontzettend snel gegaan sinds die eerste dag. Iedereen die op dit moment aan het werk is op een camping heeft de zomer van hun leven. Ik heb daaraan mogen bijdragen en daar ben ik trots op. We hebben het dit jaar opnieuw met elkaar klaar gespeeld en opnieuw geven we heel veel mensen tijdens de zomer een glimlach op hun gezicht. We hebben 300% en vaak nog wel meer gegeven, met uiteindelijk één gezamenlijk doel: de zomer. Hoewel ik ontzettend heb genoten van de kans die ik hier gekregen heb, bestaat er ook iets als dromen, zoals Richard dat zo mooi zei. Afgelopen jaar is voor mij duidelijk geworden dat mijn droom niet ligt bij Team4Animation, die droom ligt zelfs niet in Nederland. Al jaren droom ik ervan om te gaan studeren in het buitenland en dan het liefste in Zwitserland. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken, al mijn angsten overboord gegooid en ik heb mezelf aangemeld bij een prestigieuze Zwitserse hotelschool. Het resultaat is jullie al bekend. Ik werd toegelaten.

Tijd voor een nieuw avontuur, een compleet nieuw leven eigenlijk. Vanaf vandaag ben ik niet meer recruiter bij Team4Animation maar aankomend master student International Hotel Management. Ondanks dat ik mijn oranje-blauwe shirtje/polo/trui ga inruilen voor een mantelpak en de camping vervangen wordt door een hotel, de animatrice in mij verdwijnt niet. Animatiewerk is een virus waar je nooit meer vanaf komt en mijn hart zal voor altijd een beetje oranje-blauw blijven.

Merci merci merci allemaal! Ik kan hele verhalen schrijven over de afgelopen jaren en ik kan iedereen niet genoeg bedanken voor de prachtige tijd die ik gehad heb sinds het moment dat ik op Rotterdam Centraal de trein instapte op weg naar mijn eerste zomer.

Bij deze nog één keer:

Zonnige groet,

ReneeWELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!