Een dag in het leven van…

Een dag in het leven van…

Toen ik een tijdje terug de eerste blog online zette, had ik gelijk al een tweede blog geschreven. Nu 2 weken later twijfel ik of ik die wel online wil zetten. Als ik het teruglees vind ik het een erg negatieve en dat is helemaal niet zoals ik me nu voel. Want wat heb ik het naar mijn zin!

Het is net als leren lopen. Eerst moet je een paar keer vallen voor je het kunt. Dus het is logisch dat je in het begin een paar ups, maar ook downs hebt.

Hoe ziet een werkdag eruit? In de ochtend staan we op rond 9 uur. Gauw even wat ontbijten en kwart voor 10 richting de mini club. Alle tafels en stoelen klaarzetten en dan komen vaak de eerste kindjes binnen. We gaan dan een uurtje knutselen en een uurtje spelletjes doen. Maar die tijden lopen niet heel erg nauw. Om 12 uur sluiten we de deur van de mini club en gaan we terug naar de caravan om te lunchen. We hebben dan 2 uur de tijd om even te relaxen en vaak lezen we nog even een boekje of bereiden we andere activiteiten voor. Deze zomer kan ik alweer 2 boeken van mijn to-read list afstrepen. Dus naast werk is er gelukkig nog wel tijd over! Om kwart voor 2 gaan we weer richting mini club om de middagactiviteit te doen. Dit zijn meestal de sportieve activiteiten en/of grotere spellen, zoals levend stratego bijvoorbeeld. Dan om 5 uur richting het zwembad voor de aquagym/splashdance. Het doel is om de ouderen te enthousiasmeren voor aquagym, maar we merkten dat er vaak voornamelijk kids in het zwembad zijn dus hebben we er /splashdance van gemaakt. Dan om 6 uur volgt de Lenny Disco. Wat toch echt wel mijn favoriete activiteit is. Elke avond helemaal uit je dak gaan met bijna alle kids van de camping. Helaas betekent het wel bijna elke avond dezelfde liedjes dansen. Dus 6x in de week, maal 6 maakt dus 36 keer de minidisco dansen. Maar je hoort mij niet klagen hoor!

Vanavond staat er weer een spektakel op het programma. Dat wordt al weer de derde editie! Vaak wordt dat een grote improvisatieshow, omdat de geoefende dansjes al dan niet door de kinderen, maar ook door ons weleens wordt vergeten. Maar dat geeft niks! De sfeer die er hangt is altijd helemaal top en als tijdens het laatste liedje de ouders ook mee moeten dansen dan zijn ze de show al weer helemaal vergeten.

Het is super lastig om alle goede momenten te herinneren. Je leeft vaak het moment en vergeet dingen vast te leggen.  Nu zijn we alweer bijna een week verder en ga ik eindelijk deze blog maar online zetten. Nummer 3 zal er vast ook snel aankomen!

Byeee!

Over de blogger
Michelle van der Velden
Michelle van der Velden

Hoi! Ik ben Michelle en ik ben studente Franse taal en cultuur. Dit jaar ga ik hopelijk heel vaak Frans spreken als animatrice op een camping.

alle blogs van Michelle
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022