Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Een dag in het leven van…

Een dag in het leven van…

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Toen ik een tijdje terug de eerste blog online zette, had ik gelijk al een tweede blog geschreven. Nu 2 weken later twijfel ik of ik die wel online wil zetten. Als ik het teruglees vind ik het een erg negatieve en dat is helemaal niet zoals ik me nu voel. Want wat heb ik het naar mijn zin!

Het is net als leren lopen. Eerst moet je een paar keer vallen voor je het kunt. Dus het is logisch dat je in het begin een paar ups, maar ook downs hebt.

Hoe ziet een werkdag eruit? In de ochtend staan we op rond 9 uur. Gauw even wat ontbijten en kwart voor 10 richting de mini club. Alle tafels en stoelen klaarzetten en dan komen vaak de eerste kindjes binnen. We gaan dan een uurtje knutselen en een uurtje spelletjes doen. Maar die tijden lopen niet heel erg nauw. Om 12 uur sluiten we de deur van de mini club en gaan we terug naar de caravan om te lunchen. We hebben dan 2 uur de tijd om even te relaxen en vaak lezen we nog even een boekje of bereiden we andere activiteiten voor. Deze zomer kan ik alweer 2 boeken van mijn to-read list afstrepen. Dus naast werk is er gelukkig nog wel tijd over! Om kwart voor 2 gaan we weer richting mini club om de middagactiviteit te doen. Dit zijn meestal de sportieve activiteiten en/of grotere spellen, zoals levend stratego bijvoorbeeld. Dan om 5 uur richting het zwembad voor de aquagym/splashdance. Het doel is om de ouderen te enthousiasmeren voor aquagym, maar we merkten dat er vaak voornamelijk kids in het zwembad zijn dus hebben we er /splashdance van gemaakt. Dan om 6 uur volgt de Lenny Disco. Wat toch echt wel mijn favoriete activiteit is. Elke avond helemaal uit je dak gaan met bijna alle kids van de camping. Helaas betekent het wel bijna elke avond dezelfde liedjes dansen. Dus 6x in de week, maal 6 maakt dus 36 keer de minidisco dansen. Maar je hoort mij niet klagen hoor!

Vanavond staat er weer een spektakel op het programma. Dat wordt al weer de derde editie! Vaak wordt dat een grote improvisatieshow, omdat de geoefende dansjes al dan niet door de kinderen, maar ook door ons weleens wordt vergeten. Maar dat geeft niks! De sfeer die er hangt is altijd helemaal top en als tijdens het laatste liedje de ouders ook mee moeten dansen dan zijn ze de show al weer helemaal vergeten.

Het is super lastig om alle goede momenten te herinneren. Je leeft vaak het moment en vergeet dingen vast te leggen.  Nu zijn we alweer bijna een week verder en ga ik eindelijk deze blog maar online zetten. Nummer 3 zal er vast ook snel aankomen!

Byeee!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!