Een bericht met een staartje: Lenny’s eerste training van 2018

Een bericht met een staartje: Lenny’s eerste training van 2018

2 Minuten
29 Mar 2018

Hoi! Hier een bericht met een staartje, het is namelijk van de allerleukste vos van Team4Animation … Lenny natuurlijk. Twee weken geleden mocht ik mee op de eerste training van 2018 en wat was dat een feest! Ik heb 40 nieuwe vrienden gemaakt, gedanst en vooral heel veel plezier gehad. 

Het praatje van Jeroen

Jullie kennen hem wel, grote baas Jeroen. Nou ja, eigenlijk knuffelt hij ook graag hoor. Op de eerste avond vertelde hij over Team4Animation en alles wat erbij komt kijken, daarom kwam ook de Lenny Club aan bod. Wat er toen gebeurde was geweldig: ik mocht alle nieuwe animateurs ontmoetten en Jeroen vertelde nog wat meer over die animatie met een staartje. Daarna heb ik gedanst om mijn favoriete nummer … Welke dat is? Dat zie en luister je hier! 

Je zag me niet, maar ik was er wel

De volgende dagen waren de nieuwe animateurs druk in de weer met alle activiteiten, daardoor zag je me niet altijd. Maar ik als nieuwsgierige vos hield alles nauwlettend in de gaten hoor. Zo zag ik dat die leuke animateurs een miniclub hadden georganiseerd, waar echte maskers geknutseld werden. Ook werd er buiten gesport en spelletjes gedaan, terwijl het echt héél koud was. Wat een bikkels! ‘S avonds hebben ze veel gedanst, en vanuit mijn holletje op de Esrand deed ik lekker mee. Ook hebben ze gezongen, maar toen heb ik maar even mijn vossenoordopjes ingedaan … Gelukkig hadden ze wel heel veel plezier.

Het leukste van de training: de Lenny-workshop

Zondag was mijn favoriete dag, want toen werd er voor het eerst een échte Lenny-workshop gehouden. Mijn goede mensenvriendin Ilse vertelde eerst over mij en daarna werd ik ontvangen met een groot applaus. Ik was echt de ster van de ochtend en voelde me heel speciaal. Samen met de nieuwe animateurs heb ik nagedacht over nieuwe, speciale Lenny-activiteiten op de camping en daar zaten hele goede ideeën bij. Kortom: het was een topweekend en ik heb al heel veel zin in de volgende!

Over de blogger
Lenny de Vos
Lenny de Vos

Hi allemaal, mijn naam is Lenny de Vos. Deze zomer sta ik 22 superleuke campings in Frankrijk, kom je ook langs?

alle blogs van Lenny
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022