Dromen worden werkelijkheid – Campingbaas worden!

Dromen worden werkelijkheid – Campingbaas worden!

2 Minuten
15 Aug 2017

Toen ik 14 was, had ik één grote droom…ik wilde op een camping werken. Op mijn fiets ging ik alle campings in het dorp van mijn ouders bij langs, tot ik uiteindelijk aangenomen werd op een park. Daar begon ik met werken: toiletten schoonmaken, gras maaien, animatie en later ook receptie en zelfs het beheer van de camping op het moment dat de eigenaren niet aanwezig waren.

Na mijn studie Frans heb ik de keuze gemaakt om werkzaam te blijven in het toerisme. Nadat ik een zomer in Frankrijk had gewerkt als animateur, bood Team4Animation mij een stage aan op kantoor wat uiteindelijk mijn echte grote-mensen-baan zou worden. Een geweldige kans! Echter is de droom om een eigen camping te hebben altijd gebleven…

Nu, 12 jaar later, ben ik onwijs gelukkig dat ik jullie kan vertellen dat mijn grote droom werkelijkheid gaat worden. Ik ga de sprong wagen en directeur worden van camping Moulin de la Pique in de Dordogne. Helaas moet ik daarvoor Team4Animation verlaten, na 7 geweldige jaren. Maar ik heb 2 steengoede vervangers die doorgaan met het vinden van de leukste campings in Frankrijk en elders in Europa: Marie-Cécile en Walter.

Hoe dan ook, ik ben Team4Animation erg dankbaar voor de mooie jaren die ik er heb mogen meemaken. Met jullie heb ik tranen mogen lachen, geweldige momenten mogen meemaken en vooral heel veel campings blij kunnen maken. Merci, en mochten jullie eens in de buurt zijn van de Dordogne…voel je altijd welkom om een kijkje te nemen;)

Over de blogger
Tim Steen
Tim Steen

Bonjour, ik ben Tim! Ik houd me bezig met de verkoop en het werven van mooie campings in Frankrijk en Italië. Lees op mijn blog alles wat ik beleef in Nederland, Frankrijk en Italië.

alle blogs van Tim
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021