Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Dromen worden werkelijkheid – Campingbaas worden!

Dromen worden werkelijkheid – Campingbaas worden!

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Toen ik 14 was, had ik één grote droom…ik wilde op een camping werken. Op mijn fiets ging ik alle campings in het dorp van mijn ouders bij langs, tot ik uiteindelijk aangenomen werd op een park. Daar begon ik met werken: toiletten schoonmaken, gras maaien, animatie en later ook receptie en zelfs het beheer van de camping op het moment dat de eigenaren niet aanwezig waren.

Na mijn studie Frans heb ik de keuze gemaakt om werkzaam te blijven in het toerisme. Nadat ik een zomer in Frankrijk had gewerkt als animateur, bood Team4Animation mij een stage aan op kantoor wat uiteindelijk mijn echte grote-mensen-baan zou worden. Een geweldige kans! Echter is de droom om een eigen camping te hebben altijd gebleven…

Nu, 12 jaar later, ben ik onwijs gelukkig dat ik jullie kan vertellen dat mijn grote droom werkelijkheid gaat worden. Ik ga de sprong wagen en directeur worden van camping Moulin de la Pique in de Dordogne. Helaas moet ik daarvoor Team4Animation verlaten, na 7 geweldige jaren. Maar ik heb 2 steengoede vervangers die doorgaan met het vinden van de leukste campings in Frankrijk en elders in Europa: Marie-Cécile en Walter.

Hoe dan ook, ik ben Team4Animation erg dankbaar voor de mooie jaren die ik er heb mogen meemaken. Met jullie heb ik tranen mogen lachen, geweldige momenten mogen meemaken en vooral heel veel campings blij kunnen maken. Merci, en mochten jullie eens in de buurt zijn van de Dordogne…voel je altijd welkom om een kijkje te nemen;)

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!