Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Doucement

Doucement

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bonjour!

Het heeft even geduurd, maar hier is dan eindelijk mijn 2e blog. Ik zal even uitleggen waarom dit zo lang geduurd heeft. Zoals sommige van jullie al weten heb ik de beschikking tot 2 campings; Les Places Dorées (‘mijn’ camping), en L’Abri des Pins. Maar natuurlijk doet de WiFi het het best in L’Abri des Pins en dat is niet heeeel gunstig als je even snel een blog wilt publiceren. Gelukkig heb ik vandaag een vrije dag dus heb ik alle tijd!

Maar goed, ik zal het hebben over wat jullie hopelijk het meest interesseert; hoe is het? LEUK! Ik zit in een team van totaal 5 animateurs, 2 voor L’Abri des Pins, en 3 voor LPD (mijn camping). Samen met de 4 receptionisten hebben we 6 mobil homes tot onze beschikking, lekker knus bij elkaar. Elke middag en avond eten we samen en de sfeer is super gezellig! Iedereen is ook tussen de 18 en 25 jaar dus dat is ook leuk.

En dan, mijn activiteiten. Ik doe eigenlijk alles behalve aquagym en step omdat dat tegerlijkertijd is met de miniclub. Tot nu toe heb ik op mijn ‘camping cv’ al waterpolo, badminton, olympiade, sporttoernooi, petanque (en dat is heftiger dan je denkt haha), de miniclub en natuurlijk een spektakel van animateurs en kinderen staan!

Helaas waren er de eerste 2 weken geen Nederlanders in de miniclub of tijdens de activiteiten. Maar vandaag heb ik al heel wat Nederlanders zien aankomen met allemaal kleine kindjes dus vanaf volgende week zal het wat meer worden denk ik, en zal mijn rol als vertaler echt beginnen 😉

Wat het Frans betreft gaat het steeds beter! Ik begin de wat meer gebruikelijke woorden te leren, in plaats van het school frans (wat trouwens echt totaal anders is dan wat ze hier spreken). Ik kan al bijna alles verstaan wat iedereen zegt, zelfs als ze snel praten. En ik begin ook in het frans te dromen, wat echt super vreemd is!

En als kers op de taart, LPD heeft nu speciale crêpes! Afgelopen donderdag was er een verkiezing van super oma/mama. En wij als super leuk animatie team hadden o.a. bedacht dat ze het beslag van crêpes moesten maken, geblinddoekt natuurlijk! Het beslag was best goed gelukt dus hebben we alles samengevoegd en de volgende dag gebakken. In de avond hebben we elke deelnemer een crêpe gegeven en dat vonden ze hartstikke leuk. De rest hebben we zelf lekker opgegeten haha.

20150717_185950

More coming soon!

À tout a l’heure

p.s. het is nu 6 dagen later, ik ben nog niet heel efficiënt haha.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!