Doucement

Doucement

3 Minuten
24 Jul 2015

Bonjour!

Het heeft even geduurd, maar hier is dan eindelijk mijn 2e blog. Ik zal even uitleggen waarom dit zo lang geduurd heeft. Zoals sommige van jullie al weten heb ik de beschikking tot 2 campings; Les Places Dorées (‘mijn’ camping), en L’Abri des Pins. Maar natuurlijk doet de WiFi het het best in L’Abri des Pins en dat is niet heeeel gunstig als je even snel een blog wilt publiceren. Gelukkig heb ik vandaag een vrije dag dus heb ik alle tijd!

Maar goed, ik zal het hebben over wat jullie hopelijk het meest interesseert; hoe is het? LEUK! Ik zit in een team van totaal 5 animateurs, 2 voor L’Abri des Pins, en 3 voor LPD (mijn camping). Samen met de 4 receptionisten hebben we 6 mobil homes tot onze beschikking, lekker knus bij elkaar. Elke middag en avond eten we samen en de sfeer is super gezellig! Iedereen is ook tussen de 18 en 25 jaar dus dat is ook leuk.

En dan, mijn activiteiten. Ik doe eigenlijk alles behalve aquagym en step omdat dat tegerlijkertijd is met de miniclub. Tot nu toe heb ik op mijn ‘camping cv’ al waterpolo, badminton, olympiade, sporttoernooi, petanque (en dat is heftiger dan je denkt haha), de miniclub en natuurlijk een spektakel van animateurs en kinderen staan!

Helaas waren er de eerste 2 weken geen Nederlanders in de miniclub of tijdens de activiteiten. Maar vandaag heb ik al heel wat Nederlanders zien aankomen met allemaal kleine kindjes dus vanaf volgende week zal het wat meer worden denk ik, en zal mijn rol als vertaler echt beginnen 😉

Wat het Frans betreft gaat het steeds beter! Ik begin de wat meer gebruikelijke woorden te leren, in plaats van het school frans (wat trouwens echt totaal anders is dan wat ze hier spreken). Ik kan al bijna alles verstaan wat iedereen zegt, zelfs als ze snel praten. En ik begin ook in het frans te dromen, wat echt super vreemd is!

En als kers op de taart, LPD heeft nu speciale crêpes! Afgelopen donderdag was er een verkiezing van super oma/mama. En wij als super leuk animatie team hadden o.a. bedacht dat ze het beslag van crêpes moesten maken, geblinddoekt natuurlijk! Het beslag was best goed gelukt dus hebben we alles samengevoegd en de volgende dag gebakken. In de avond hebben we elke deelnemer een crêpe gegeven en dat vonden ze hartstikke leuk. De rest hebben we zelf lekker opgegeten haha.

20150717_185950

More coming soon!

À tout a l’heure

p.s. het is nu 6 dagen later, ik ben nog niet heel efficiënt haha.

Over de blogger
Yoelle van der Pauw Kraan
Yoelle van der Pauw Kraan

Hey, ik ben Yoëlle, 18 jaar en sinds kort de eigenaar van een VWO-diploma. Deze zomer ben ik te vinden op de camping Les Places Dorées in de Vendée.

alle blogs van Yoelle
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022