Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Doe mee, doe mee, doe mee, met Lenny de Vos!

Doe mee, doe mee, doe mee, met Lenny de Vos!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Raar maar waar. Dit jaar rij ik voor de tiende keer naar Frankrijk om campings te bezoeken. Dit jaar veel korter dan andere jaren. Slechts tien dagen. Waarom? Omdat ik een superteam op kantoor en in de regio, die dat inmiddels prima zonder mij kan en ik dat met trots en zonder schaamte kan zeggen. Daarnaast lees ik met trots alle mooie blogs en berichten van jullie en krijg ik telkens het gevoel dat dit jaar volgens mij helemaal top gaat worden!

Toch kon ik het niet laten om dit jaar een rondje Frankrijk te maken. Waarom? Nou, om alle twaalf de Lenny Club campings te bezoeken. Ken je Lenny nog niet? Lenny de Vos is dé nieuwe campingsensatie in Frankrijk.

screenshot lenny
Lennyclub.nl en Lennyclub.fr zijn inmiddels online. Delen!

Tout commence par un idee
Zo’n twee jaar geleden had ik al het idee dat we op sommige campings meer moesten doen, dan alleen maar goed personeel leveren. Vaak als ik in gesprek was met een campingbaas zei deze tegen mij: “Je zou zo’n animatieconcept moeten lanceren! Met een mascotte, eigen dansje en een website waar dan alle campings opstaan. Dan doe ik zeker mee!”

Zo gezegd, zo gedaan. Vorig jaar hebben we een testversie gedraaid nadat één van onze afstudeerders een onderzoek heeft gedaan naar de haalbaarheidstudie deed. Conclusie: kinderen vinden mascottes gaaf! En voor ouders is er dan geen ontkomen meer aan en moeten ze het jaar er op weer naar hetzelfde vakantieadres.

In 2014 hebben we op camping La Guyonnière een testdag gehad en een fotoshoot gedaan zodat we materiaal zouden hebben om in de winter alles verder te ontwikkelen. Maar hoe werk je een idee dat nog in je hoofd zit verder uit? En hoe zorg je ervoor dat anderen het ook gaan snappen? Zeker in mijn geval (ik ben nogal druk en schiet soms van de hak op te tak schijnt) was dat niet makkelijk. We hebben dan ook verschillende problemen en uitdagingen gehad onderweg.

Zelfs nu, nu ik op de camping ben om alle Lenny Club teams op te starten, zijn er problemen. Zo blijkt dat op één van onze campings het mascottepak niet is aangekomen…. Merci La Poste! Waar hij nu is, geen idee. Misschien heeft een Franse postbode het pak ’s avonds wel aan.

Hoe het ook zij. Het project staat inmiddels en daar ben ik trots op. Vooral dankzij de tomeloze inzet van Kevin, onze SUUUUUPPPPER stagiair en zelf actief nu op een Lenny Club camping, die me met dit immense (maar gave) project heeft geholpen, kunnen we zeggen dat op twaalf(!!!!!) campings de Lenny Club draait! Wie had dat vorig jaar gedacht? Ik zelf ook niet.

Wie is Lenny de Vos?
Oja: Voor diegene die tijdens dit verhaal denken. Wie de $%#^* is Lenny?  De Lenny Club is een animatieconcept waarbij Lenny de Vos/Lenny le Renard centraal staat. Deze vos is de mascotte die bij de minidisco, de fotoshoot en op andere momenten zijn gezicht laat zien, en waarmee de kinderen op de foto kunnen.

Daarnaast heeft Lenny zijn eigen liedje, zijn eigen dansje, hebben onze medewerkers dit jaar  het oude en vertrouwe Oranje-blauw verruild voor groen en rood, heeft Lenny een heuse brievenbus op de receptie voor alle post en tekeningen én heeft hij zijn eigen website www.lennyclub.nl en www.lennyclub.fr waar ouders hun vakantie kunnen boeken.

Het idee is om de campings een compleet animatieconcept te leveren, zodat kinderen over een aantal jaar zullen zeggen: “Mama, ik wil weer op vakantie met Lenny de Vos.” Wil je ook de Lenny dans leren? Check dan zeker de video!

We hebben nog een lange weg te gaan en veel zal afhangen van hoe het concept in de eerste weken aanslaat, zowel bij de kinderen, hun ouders, als onze medewerkers. Toch is het fijn om te merken dat op de eerste camping waar ik nu ben, de medewerkers onwijs enthousiast zijn en zelf al met allemaal extra ideeën komen.

Het gaat dus een mooie zomer worden!

Meer informatie over de Lenny Club vind je op www.lennyclub.nl of www.lennyclub.fr

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!