DOE DE KANGA

DOE DE KANGA

Inmiddels ben ik alweer dik over de helft… nog maar 2,5 week en dat zit deze geweldige zomer er alweer op… daar moet ik nog even niet aan denken!

Wat heb ik de afgelopen weken weer veel meegemaakt… maar ook kwam ik de afgelopen weken tot het besef dat het toch eigenlijk heerlijk is dat je met dit werk stiekem nog een beetje kind kan zijn.Dan hoor je jezelf opeens keihard door de miniclub blèren: ‘IK LUST ALLES, ZOLANG HET MAAR BEGINT MET EEN P’!!! En wat is dat mooi om ongegeneerd de hele zomer mee te zingen en schreeuwen met kinderen voor kinderen. Toppunt van genieten is als de hele miniclub meezingt tijdens het knutselen, heerlijk!

Zaterdag hadden we grand spectacle, Mr en Mrs. Camping. En wat is het dan fijn om mee te kunnen dansen met ‘doe de kanga’ van kinderen voor kinderen, zonder dat iedereen je voor gek verklaart.Op dat soort momenten merk je toch dat je langzaam weer een klein beetje kind wordt. Laatst na de aquagym was ik iets te overenthousiast en schreeuwde ik: ‘wie gaat er mee van de glijbaan?!’. Waarna er vervolgens 20 gillende kinderen achter je aan rennen. Waar ikzelf nog een week geleden zei: ‘rustig aan op de glijbaan, anders val je!’ Rende ik nu zelf keihard de glijbaan op… en ja… daar ging ik.. keihard op m’n plaat. Gelukkig kon een meisje mij weer opvrolijken die ons vol trots vertelde dat haar papa al zonder bandjes kon zwemmen!

Maar het mooiste compliment van de afgelopen weken was toch wel dat er een vader van een jongetje naar me toe kwam. Hij vertelde me dat zijn zoontje zijn minecraft wereld op de IPad ‘Eva is lief’ heeft genoemd. Daar smelt je hart dan toch wel een beetje van…

Kortom, nog 2,5 week genieten, meeblèren, van de glijbaan en vooral heel veel lol maken!

Over de blogger
Eva Mark
Eva Mark

Hoi! Ik ben Eva, student Pabo in Haarlem. Deze zomer heb ik de kinderen op camping l’Hirondelle samen met mijn collega’s vermaakt. Tegelijkertijd schreef ik blogs voor Team4Animation!

alle blogs van Eva
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022