Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Dit is belangrijk als je aan de slag gaat als entertainer

Dit is belangrijk als je aan de slag gaat als entertainer

2 minuten
07-10-2021
TOP Animation

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als entertainer? Dan zijn de volgende dingen belangrijk om rekening mee te houden.

Mensenmens

Natuurlijk is het hartstikke belangrijk dat je een echte kindervriend bent. Je bent ze immers de hele dag aan het entertainen. Ze zullen je zien als hun held! Je vindt het leuk om creatieve activiteiten en spelletjes te organiseren. Daarnaast durf je verantwoordelijkheid te nemen over deze doelgroep. Naast dat je kinderen vermaakt is het belangrijk om de tieners en volwassenen op de camping ook niet te vergeten. Je bent de hele dag bezig met mensen. Enthousiasme om anderen te vermaken is dan ook iets wat je in je moet hebben.

Organisatietalent

Als entertainer ga je activiteiten organiseren voor de gasten op de camping. Het is dan ook belangrijk dat je hier verantwoordelijkheid over durft te nemen. Van armbandjes maken, een volleybaltoernooi organiseren tot aan een quiz in elkaar zetten. Jij neemt de leiding er wel over!

Flexibele houding

Een dag als entertainer is nooit hetzelfde. Elke dag organiseer je andere activiteiten en de gasten zijn ook niet altijd hetzelfde. Daarnaast kan het zo zijn dat je een wateractiviteit had gepland, maar het plots begint te regenen. Het is belangrijk dat je dan weet te schakelen. Je werkt volgens een animatieprogramma, maar kinderen zien jou de hele dag als hun beste maatje. Geloof mij, ze laten je niet snel met rust! Hou er rekening mee dat je flexibiliteit als entertainer op de proef wordt gesteld.

Denk jij dat je het in je hebt om entertainer te worden? Solliciteer dan snel op een van deze vacatures.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!