Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De helft!

De helft!

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Time flies when you have fun!

Wat is de tijd snel gegaan, deze zes weken zijn voorbij gevlogen. Heel wat kinderen, ouders, miniclubs, minidisco’s, sportactiviteiten, repetities en shows en zelfs een selfiewedstrijd verder, heb ik er dus nog zes te gaan. Ik ben op de helft!

Ik vermaak me hier prima. Het zijn lange en vaak drukke dagen, maar het werk is zo leuk! De kinderen kosten gelukkig niet alleen energie, ze geven je ook een heleboel energie terug. Iets waarvoor je elke dag weer op wilt staan, ook al ben je nog zo moe.

Niet alleen het Frans praten gaat me beter af, maar ik heb ook een aantal andere dingen geleerd. Ik kan bijvoorbeeld eindelijk dansjes onthouden en ze daadwerkelijk met een beetje ritmegevoel uitvoeren. Mensen die mij beter kennen, weten dat dit voor mij een onmogelijke opgave was, normaal gesproken. Verder kan ik voortaan ook mijn eigen kleren wassen, haha!

Ik zit in een team met vijf andere fantastische Team4Animationers. We hebben het enorm naar ons zin. De shows zijn druk bezocht en we werken goed samen. Naast hard werken, wordt er gelukkig ook een hoop afgelachen. Én uitgegaan met bijvoorbeeld de féria in Parentis-en-Born en Dax, stappen in Bordeaux en naar een café of club in de buurt. De afgelopen weken met zijn zessen waren top!

 

FB_IMG_1437691417235

Het team!

Ik ben op de helft, maar dat betekent helaas dat drie van mijn collegaatjes zaterdag al klaar zijn… Dus de helft van het team blijft nog maar over. Een ding waar ik de afgelopen week steeds vaker aan denk, doordat het dichterbij komt. Het idee is gek dat we straks eerst een weekje met zijn drieën  werken en dat ik daarna nog met één mede-Team4Animationer overblijf.

Het zal vast even wennen worden straks, maar ik ben er klaar voor om nog zes weken te gaan knallen!

 

Bisous

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!