Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De zomer van mijn dromen

De zomer van mijn dromen

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Mijn tent is al onder water gelopen, mijn bikinitopje ben ik al verloren tijdens een bommetje in het zwembad en mijn koffer is ook al een keer kwijtgeraakt. Gelukkig gebeurde dit tot nu toe allemaal in mijn dromen. Ooit zei iemand tegen mij dat alles wat in je dromen gebeurt niet meer in het echt zal gebeuren. Dus ben ik hard op weg naar een (redelijk) zorgeloze zomer!

En die zomer komt steeds dichterbij.  Mijn vlucht is geboekt, samen met Muriel en Silvie (ook deze dames bloggen deze zomer!) vlieg ik naar Lyon waar we vervolgens één voor één een andere trein in stappen op weg naar onze campings. Heb ik zin in de zomer? Ja, heel erg! Spannend? Ja, ook wel een beetje. Gelukkig ga ik door de animatietraining in maart meer dan voorbereid de zomer tegemoet.

Van de training tot de zomer

Daarnaast heb ik andere manieren gevonden om de spanning kwijt te raken; de minidisco! Lekker alle stress weg dansen. Ook kan ik nu uren lang op Pinterest zitten om knutselideeën op te slaan, Nederland In Beweging kijken om mijn aerobics choreografieën te bedenken en mag ik heel veel nieuwe korte broeken kopen (“ik ga ze echt allemaal dragen”).  En hoe meer opgeslagen knutsels, meer ochtenden met Olga en Duco en hoe minder ruimte in mijn kledingkast verdwijnt de spanning als sneeuw voor de zon.

Omroep Max 2.0

Mijn voorbereidende to-do lijstje wordt steeds korter, de temperatuur wordt steeds hoger (ja echt!) maar vooral komt de zomer steeds meer in de buurt. J’ai tellement hâte d’aller!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!