De zomer van mijn dromen

De zomer van mijn dromen

2 Minuten
12 May 2017

Mijn tent is al onder water gelopen, mijn bikinitopje ben ik al verloren tijdens een bommetje in het zwembad en mijn koffer is ook al een keer kwijtgeraakt. Gelukkig gebeurde dit tot nu toe allemaal in mijn dromen. Ooit zei iemand tegen mij dat alles wat in je dromen gebeurt niet meer in het echt zal gebeuren. Dus ben ik hard op weg naar een (redelijk) zorgeloze zomer!

En die zomer komt steeds dichterbij.  Mijn vlucht is geboekt, samen met Muriel en Silvie (ook deze dames bloggen deze zomer!) vlieg ik naar Lyon waar we vervolgens één voor één een andere trein in stappen op weg naar onze campings. Heb ik zin in de zomer? Ja, heel erg! Spannend? Ja, ook wel een beetje. Gelukkig ga ik door de animatietraining in maart meer dan voorbereid de zomer tegemoet.

Van de training tot de zomer

Daarnaast heb ik andere manieren gevonden om de spanning kwijt te raken; de minidisco! Lekker alle stress weg dansen. Ook kan ik nu uren lang op Pinterest zitten om knutselideeën op te slaan, Nederland In Beweging kijken om mijn aerobics choreografieën te bedenken en mag ik heel veel nieuwe korte broeken kopen (“ik ga ze echt allemaal dragen”).  En hoe meer opgeslagen knutsels, meer ochtenden met Olga en Duco en hoe minder ruimte in mijn kledingkast verdwijnt de spanning als sneeuw voor de zon.

Omroep Max 2.0

Mijn voorbereidende to-do lijstje wordt steeds korter, de temperatuur wordt steeds hoger (ja echt!) maar vooral komt de zomer steeds meer in de buurt. J’ai tellement hâte d’aller!

Over de blogger
Janiek Bouman
Janiek Bouman

Coucou! Ik ben Janiek en stond in mijn eerste zomer in mijn eentje op camping La Chataigneraie in de Drôme. De zomer daarna sprong ik in de auto als regiomanager en werk ik nu fulltime op kantoor. Je komt mij tegen op de trainingen en in de zomer!

alle blogs van Janiek
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022