Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De zomer van je leven…

De zomer van je leven…

3 minuten
11-08-2017
Annelies van Ingen

Zomer, welke zomer? Tijd van je leven? Ja! Zomer van je leven? Mwah. We hebben hier in de Dordogne een echte regenzomer getroffen. Momenteel iedere dag een magere 20 graden, met flink wat nattigheid. Het schijnt niet vaak voor te komen dat het alleen maar slecht weer is, maar in de afgelopen maand was zeker meer dan de helft van de tijd niet echt zomers.

We waren alle drie niet enorm voorbereid om er winters bij te lopen, dus dragen we inmiddels dezelfde kleren veel te lang (sssst). Anouk heeft een lekkere warme badjas, die is omgedoopt tot haar winterjas en waar ze de hele dag in rondsjouwt. Tijdens het werk heeft ze hem natuurlijk niet aan, want dat is te veel van het goede, maar verder gaat ze ermee naar de winkel om brood te halen en slaapt ze er ook in. Leuk weetje: de badjas is niet eens van Anouk. Tijdens de Lenny Disco au pyjama droeg Julien, de Franse animator, een badjas bij gebrek aan een pyjama. Op de een of andere manier is die in onze handen terecht gekomen, en laat Anouk de badjas niet meer gaan.

Gisteren moesten we de Verdoyer Got Talent in de stromende regen houden. Buiten welteverstaan. Hoewel we van tevoren niet zeker wisten of we show wel door moesten laten gaan, omdat we geen goede vervangende locatie hadden, hebben we het toch gedaan. Achteraf was dit denk ik juist goed. Het werk van een animator is om de mensen te vermaken. En ook al stonden er kinderen half in de regen, ze hebben toch een leuke tijd gehad en weer even een onderbreking van de hele dag bij de tent rondhangen gehad. Er waren zelfs meiden die on the spot nog een dansact hebben bedacht! Zij konden namelijk hun turnkunsten helaas niet laten zien vanwege de gladheid. Echt superknap dus van hen dat ze dit zo geïmproviseerd hebben. En het leuke was: ze hadden er zelf echt lol in!

Inmiddels zijn we er al wel op voorbereid dat we met een winterlichaam terugkomen, want bruin worden we hier zo niet en eten doen we de hele dag. 😉

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!