Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

“De zomer van je leven!”

“De zomer van je leven!”

3 minuten
23-02-2016
Merel Hartgerink

Zoekend naar een baantje voor komende zomer. Tikkend en surfend op Google en Facebook. Komen de grote letters: “De zomer van je leven” voorbij. Ik klik door en kom op de site van Team4Animation. De zomer van mijn leven. Dat zou leuk zijn, klinkt bijna perfect. Ingeschreven, gesolliciteerd en aangenomen, naar het trainingsweekend, en vervolgens twee maanden naar Zuid-Frankrijk. Is het uitgekomen, had ik de zomer van mijn leven? En wat betekent nu voor mij de zomer van je leven?

 Elke dag wat anders

De zomer van mijn leven betekent voor mij dat elke nieuwe dag weer een verrassing is. Geen dag is hetzelfde en je weet nooit wat morgen zal brengen. Onverwachts een duik in het zwembad, een dansje, nieuwe mensen of een borrel met collega’s. Je weet nooit wat gaat komen, elke dag is anders en nieuw. Dat is precies wat het voor mij leuker maakt.

Iedereen kent je naam

Stiekem voel je je gewoon ontzettend populair. Iedereen herkent je, zegt vrolijk hallo en iedereen kent je naam. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren, en dat is gewoon een heel fijn gevoel. Ook de gesprekken die je met gasten hebt zijn heel fijn. Je bouwt een band op, zelfs in die korte tijd. Met als gevolg veel vriendschapsverzoeken, foto’s en berichten.  Had ik nooit willen missen.

Shut up and dance!

 Dansen, springen en lachen 24 uur per dag. Onderstaand nummer kan en kon ik niet vaak genoeg horen. Ik heb hem oneindig vaak geluisterd en wordt er elke keer, nog steeds, ontzettend vrolijk van. Zet hem gewoon aan nu, luister, dans en lach! https://www.youtube.com/watch?v=nbcCG7PkI18

Zon

Acht weken lang, elke ochtend weer de brandende, warme zon. De hele dag buiten, aquagymen, sporten, zomerse cocktails en het zwembad. Spelletjes doen, knutselen en springen. Een optimaal zomergevoel. 20 tinten bruiner teruggekomen dan dat ik er heen ging en zelfs nu (eind januari) heb ik nog een bruine lijn op mijn benen en schouders. Ja, de zon heeft elke dag geschenen, 2 maanden lang, en dat had ik nooit willen verruilen voor de Nederlandse “zomer”.

Heb ik de zomer van mijn leven gehad? Lastige vraag, misschien wel. Het klinkt allemaal heel rooskleurig, en een superzomer was het zeker!! Het was een ervaring die ik nooit zou vergeten met heel veel ups, en daar tegenover een paar downs. Zo veel liefde, vrolijkheid en mooie moment meegemaakt!! Die overstegen ruimschoots de downs. Ik had dit allemaal voor geen goud willen missen. Het was de beste keuze die ik kon maken door me in te schrijven bij Team4Animation. Laat de zomer maar weer komen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!