De zomer is in zicht !

De zomer is in zicht !

3 Minuten
22 Jul 2018

Over vier dagen is het zover … dan begin ik eindelijk aan de zomer van mijn leven. Of is deze nu eigenlijk al begonnen? Ik bedoel de training is geweest, ik zing franse liedjes om in de stemming te komen, inpakken terwijl het nog te vroeg is en tussendoor nog even afstuderen. Het is nu al een zomer om nooit te vergeten.

De training

Het laatste weekend van juni was voor mij eindelijk het moment van de training. Ik had nog niet een moment kunnen denken aan alles wat deze zomer mij zou gaan brengen, omdat ik veel te druk bezig was met alle examens die ik nog moest gaan doen. Gelukkig had ik in de auto genoeg uren de tijd om toch een klein beetje voorpret te beleven.

Eenmaal aangekomen op de boerderij stapte ik tegelijk uit met Kim….. hoe toevallig dat onze namen beginnen met een K, beide hockeyen, Engelse roots hebben en ook nog eens naast elkaar in de slaapzaal terechtkomen. Dit toeval maakte de minidisco, miniclub, sport toernooien en alle andere camping activiteiten nog veel leuker.

Mini…….Discoooo!!!! (training eind juni) 

Aftellen

Met de training achter de rug is het aftellen begonnen. Nog drie weken knallen op school om mijn diploma voor de dansopleiding te behalen en dan mag ik naar Frankrijk. Camping L’Hirondelle is waiting for me!  Het meest spannende examen was mijn eigen voorstelling die ik heb gemaakt met 60 kinderen. Een hele spannende dag, maar wat was iedereen goed en wat zat de zaal ongelooflijk vol. Deze juf was en is supertrots op alle lieve dansertjes. Ook mag ik sinds vrijdag officieel zeggen dat ik geslaagd ben en dus met het beste gevoel ever kan vertrekken naar Frankrijk.

Inpakken

Hmmm oke hoe ga ik dit doen. Op de heenreis heb ik een auto en terug moet ik alles zelf meeslepen in het openbaar vervoer.

Poging nummer 1:  Alles wat ik mee wil in 1 koffer proberen te krijgen. Helaas wil hij niet eens dicht als ik er bovenop zit dus dit gaat hem niet worden. argghh…

Poging nummer 2: Goed! dan ik haal er een paar kledingstukken uit, gooi het eten en drinken los in de kofferbak (wantja dat gaat toch niet mee terug hihi) en laat mijn tweede paar sportschoenen thuis. Yes!!! hij gaat dicht. Met mijn veel te blije hoofdje besef ik me ineens dat de bekangrijkste spullen nog mee moeten….. toilettas, electronica en opladers, boek en team4animation trui.

poging nummer oke echt de laatste: Ik neem gewoon wel een extra rugzak mee.

hahahahaha ik lag mezelf nu al uit als ik hiermee terug naar Nederland probeer te komen, maar gelukkig voor mij is dat nog lang niet zo.

 

Over de blogger
Kikki Ligthart
Kikki Ligthart

Bonjour! Mijn naam is Kikki, ik ben gek op dansen, zingen en wakker worden tussen de geluiden van de volgels. Dit is mijn eerste zomer als animatrice en ik kan niet wachten om al mijn avonturen te delen. #ViveLaFrance

alle blogs van Kikki
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022