Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

De zenuwen beginnen te komen….

De zenuwen beginnen te komen….

2 minuten
19-06-2015
Meron Westenberg

Nog precies twee weken en dan begint mijn avontuur in Frankrijk. Het leek allemaal zo ver weg maar langzaamaan vertrekken al mijn mede Team4Animationers naar Frankrijk (of Italië) en weet ik dus dat ik ook aan de beurt ben binnenkort, en wat heb ik er zin in!

Na een training vol gezelligheid ongeveer twee weken geleden heb ik zeker veel meer vertrouwen gekregen. Het waren vier dagen vol met workshops: van miniclub tot de Franse cultuur van de musical de Lion King (waarin ik de gemene scar speelde en veranderde van een lief, schattig meisje, dat zijn niet mijn eigen woorden hihi, naar een kwaadaardige leeuw) tot een workshop “laat je gaan” en van aquagym tot “THE one minute of fame” (waarin ik even mijn hiphop moves kon laten zien). Kortom een weekend waarin we heel veel hebben geleerd!

En ja dan moet ik het over een paar weken dus echt zelf, zonder trainers, gaan waarmaken op een camping waarop ik samenwerk met een Franse animateur. Heel spannend maar spannend op een leuke manier! Ik ga proberen om elke week een blog te schrijven voor jullie, maar ik weet nu natuurlijk nog niet of dat gaat lukken!

Komende twee weken ga ik thuis nog even volop geniet van mijn familie, vriendinnetjes, oppaskindjes en danslessen en daarna knallen op camping le tropicana!

À bientôt!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!