De zenuwen beginnen te komen….

De zenuwen beginnen te komen….

2 Minuten
19 Jun 2015

Nog precies twee weken en dan begint mijn avontuur in Frankrijk. Het leek allemaal zo ver weg maar langzaamaan vertrekken al mijn mede Team4Animationers naar Frankrijk (of Italië) en weet ik dus dat ik ook aan de beurt ben binnenkort, en wat heb ik er zin in!

Na een training vol gezelligheid ongeveer twee weken geleden heb ik zeker veel meer vertrouwen gekregen. Het waren vier dagen vol met workshops: van miniclub tot de Franse cultuur van de musical de Lion King (waarin ik de gemene scar speelde en veranderde van een lief, schattig meisje, dat zijn niet mijn eigen woorden hihi, naar een kwaadaardige leeuw) tot een workshop “laat je gaan” en van aquagym tot “THE one minute of fame” (waarin ik even mijn hiphop moves kon laten zien). Kortom een weekend waarin we heel veel hebben geleerd!

En ja dan moet ik het over een paar weken dus echt zelf, zonder trainers, gaan waarmaken op een camping waarop ik samenwerk met een Franse animateur. Heel spannend maar spannend op een leuke manier! Ik ga proberen om elke week een blog te schrijven voor jullie, maar ik weet nu natuurlijk nog niet of dat gaat lukken!

Komende twee weken ga ik thuis nog even volop geniet van mijn familie, vriendinnetjes, oppaskindjes en danslessen en daarna knallen op camping le tropicana!

À bientôt!

Over de blogger
Meron Westenberg
Meron Westenberg

Ik ben Mèron, geslaagd voor mijn VWO. Na de zomer begin ik aan de academische Pabo in leiden. Maar eerst zal ik in Frankrijk te vinden zijn.

alle blogs van Meron
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022