De waarde van de Team4Animation-familie

De waarde van de Team4Animation-familie

3 Minuten
03 Jun 2018

Of je nu alleen, met een paar of met heel veel animateurs van Team4animation op een camping zit: je bent nooit alleen! Hulp en advies is altijd dichtbij als je even een keer ergens niet uitkomt en iedereen is ook altijd heel blij met jouw ideeën ter inspiratie. Deze blog gaat over het contact met je ‘familie’: tussen de animateurs zelf tijdens de zomer.

WhatsApp

Er is altijd wel iemand op het trainingsweekend die een appgroep opricht met al je nieuwe vrienden. Superhandig! Hierin dropt iedereen zijn leuke foto’s en grappige verhalen dus dat is sowieso heel gezellig. Daarnaast stellen mensen hier vaak vragen over hoe ze bepaalde dingen kunnen aanpakken. Denk aan ideeën voor een speurtocht of knutsels. Als jij niet degene bent, die die vraag heeft gesteld, kan je er toch weer inspiratie uithalen en gebruiken als jij een keer in paniek bent. Ook zijn er soms wat mindere situaties op de camping en heb je even een luisterend oor nodig. Of niet één, maar vijftig luisterende oren dus! 😊 De mede-animateurs kunnen je even op vrolijken, tips geven of erop aandringen om de regiomanager te bellen. Soms weet je namelijk zelf niet zo goed of dit nou een geval is om de regiomanager ‘mee lastig te vallen’ en heb je even dat duwtje in je rug nodig. Maar onthoud: de regiomanager bellen mag ALTIJD! Hierna voel je je een stuk beter.

Mensen in de buurt

Ook kan je regiomanager je vertellen wie er bij jou in de omgeving zitten. Vraag het telefoonnummer en je kan eens afspreken om een dagje iets te gaan doen. Soms zitten ze namelijk maar een paar kilometer van je af. Samen blijft leuker dan alleen. Zo leer je nog meer Team4Animationers kennen en kan je al je verhalen kwijt bij iemand die je helemaal begrijpt. Bovendien een onvergetelijke vakantiedag in the pocket.

Facebook

Ook word je in een Facebookgroep gegooid met ALLE animateurs van die zomer. Hier kan je je inspiratie, foto’s en tips delen. Afgelopen jaar konden we dagelijks genieten van too relatable memes. Verder wordt deze groep gebruikt voor vragen m.b.t. samen reizen naar Frankrijk en weer terug of om te kijken of er iemand in de buurt zit en zin heeft om samen iets te ondernemen.

Zo zie je maar, geen zorgen, Team4Animation is één grote familie en familie helpt elkaar.

Over de blogger
Myrthe Frauenfelder
Myrthe Frauenfelder

In de zomer van 2017 heb ik 7 weken gewerkt als miniclubanimatrice op camping La Paille Basse vlakbij de Dordogne. Ook danste ik iedere avond de minidisco als een clowntje :). Vorig jaar kon ik op Lenny camping Le Coin Tranquille mijn energie kwijt waar ik het hele animatieprogramma mocht doen. Mijn zomers waren top en ik hoop dat ik jullie kan overhalen om ook een zomer (of meer!! ja ja ja) te werken voor Team4Animation.

alle blogs van Myrthe
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022