Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De training: het avontuur begint

De training: het avontuur begint

5 minuten
24-03-2018
TOP Animation

Het lijkt net gister dat ik met knikkende knieën het kantoor binnen stapte voor mijn sollicitatie, en nu gaat het avontuur al beginnen, de training!

Daar gaan we

Met een volgepakte auto, een goed humeur en de stress of ik alles wel echt heb (ook al heb ik mijn checklist 4 keer nagelopen) vertrok ik richting Eindhoven. Eerst een mede-animateur opgehaald, samen reizen is veel gezelliger en dan kwam ik tenminste niet in mijn eentje aan. Zodra ik Bram opgehaald had, vertrokken we richting Sint Anthonis. Op naar het avontuur!

Wauw!

Ruim een half uur van te voren kwamen we aan op de boerderij “de Esrand”.  Meteen toen ik uitstapte hoorde ik de muziek en zag ik de blauw/oranje truien van de animateurs die ons dit weekend klaar gingen stomen voor het echte werk. Juichend en dansend werden we begroet. Ik dacht bij mezelf: wauw wat een ontvangst! De sfeer zat er meteen goed in. Ik stelde mezelf voor aan iedereen en bracht mijn koffer naar de slaapzaal. Eenmaal terug buiten stond er drinken en koekjes klaar. Iedereen praatte met elkaar alsof ze al jaren bevriend waren en ik voelde me meteen op mijn gemak. Dit weekend zou geweldig gaan worden!

De training

We begonnen de training meteen met een minidisco. Meteen daarna deden we een kennismakingsspel. Er waren mensen die na een half uur iedereen zijn naam al wisten. Ik kon net alle namen van de trainers onthouden (verschil moet er zijn). We werden onderverdeeld in groepjes en daarmee moesten we de rest van het weekend aan de slag. We deden verschillende spelletjes en kregen onze eerste workshop. ’s Avonds mochten we genieten van een show van de trainers. Supervet! Daarna nog heerlijk gedanst en toen op tijd naar bed …

De volgende ochtend dacht ik heerlijk te kunnen “uitslapen”, we hoefde immers pas om 9 uur aan het ontbijt te zitten. Nou, fout gedacht. Ik zal het niet helemaal verklappen voor de volgende trainingen, maar ik werd op een bijzondere manier wakker.  Vervolgens was er inderdaad pas om 9 uur ontbijt.  Na het ontbijt was het tijd voor de minidisco. Nou dan begin je je dag meteen goed. Ik kreeg er zoveel energie van dat de rest van de dag al niet meer stuk kon. Na de minidisco gingen we aan de slag met verschillende workshops en de daarbij horende opdrachten. We moesten zelf activiteiten verzinnen, maar ook de activiteiten van andere uitvoeren. Natuurlijk moest dit wel terwijl je je voordeed als een kind. Ik bied bij deze dan ook mijn excuses aan naar mijn mede-animateurs, normaal ben ik niet zo vervelend. ’s Avonds was het tijd voor de beruchte “One Minute of Fame”. Dat was geweldig! Ik heb op de grond gelegen van het lachen, maar ook gehuild omdat het zo mooi was. Al met al, een geslaagde avond.

De volgende dag

De volgende ochtend mochten we gelukkig wel uitslapen. Na het ontbijt weer de minidisco en toen weer door met de workshops en opdrachten. Deze dag stond bekend als de “sportdag”. Helaas voor ons vroor het buiten en was het te koud om echt iets buiten te organiseren. Maar ja wat er ook gebeurt: 300% geven! ’s Middags hebben we ook nog een workshop aquagym gehad. Poef, dat is het meest intense dat ik ooit meegemaakt heb. ’s Avonds moesten we in groepjes 2 scenes van “The Lion King” naspelen. Dit was heel leerzaam maar vooral superleuk. Na dit hadden we een avondje voor onszelf. Er was karaoke en iedereen ging helemaal los.

En dan breekt de laatste dag alweer aan. Aan de sfeer die er hing merkte je dat niemand naar huis toe wilde. We kregen nog een workshop en daarna werd het toch echt tijd om je spullen te gaan pakken en weer naar huis te gaan. Maar niet voordat we allemaal onze truien hadden en nog een laatste fotoshoot hadden gedaan. Maar helaas aan elk avontuur komt een einde.

Familie

Al met al was het een geslaagd weekend. Niet alleen heb ik heel veel geleerd, ik heb ook heel veel nieuwe vrienden gemaakt. Nou ja vrienden, het is meer een familie. Ik kan ook niet wachten tot ik in september iedereen weer zie en we elkaar kunnen vertellen hoe geweldig de zomer was. Ik heb er nu al zin in en na dit weekend weet ik ook zeker dat ik er klaar voor ben!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!