Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

De tijd vliegt

De tijd vliegt

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bonjour tout le monde, 
De eerste twee weken zitten er al weer op! En het is echt waar wat ze zeggen: ‘time flies when you’re having fun.’ Het lijkt nog zo kort geleden dat ik hier alleen aankwam, zenuwachtig en vol verwachting over alles wat er zou komen.

De eerste maandag heb ik de miniclub bekeken en alvast wat versierd, want het zag er nog niet erg aantrekkelijk uit. De rest van de week heb ik met de kindjes slingers gemaakt om de miniclub wat op te fleuren! Ook hebben we dierenmaskers en kroontjes geknutseld. De opkomsten waren verschillend, de ene keer waren er zes kindjes, de volgende dag maar één… een meisje. Zij vond een “privé les knutselen” was ook wel oké! Dit meisje was er trouwens heel trouw elke dag, en toen ze vrijdag wegging kreeg ik een mooie tekening en een zak snoepjes, superlief. Echt waardering voor je werk dus 🙂 Voor de rest hebben we gevoetbald, gebasketbald en geflessenvoetbald, als dat een woord is. Vrijdagavond de eerste bingo, wat ontzettend leuk was om te doen, en toen zat mijn eerste weekje er al weer op!

Compleet
Die zaterdag is Jenny aangekomen en waren we dus compleet! We mochten lekker op kosten van de eigenaresse in het restaurant eten. Zondag hebben we het programma voor de aankomende week samengesteld en de posters (zes keer) geschreven, wat wel voor wat hand-spierpijn zorgde… Maar het programma is goed gelukt, er staan genoeg leuke spelletjes en sporten op. Na ze opgehangen te hebben, hebben we nog genoten van het lekkere weer en die avond kregen we al regiobezoek van Nina wat erg gezellig was!

Complimentjes van de kids
Van puzzels tot luchtballonnen maken in de miniclub, flessenvoetbal wat eindigde in een watergevecht op Jenny en mij, het prachtige vuurwerk in Luzy tijdens 14 juillet, tot de bingo van vrijdagavond; deze week ging weer ontzettend snel! Ik zit ondertussen al op 1/3 van mijn werkperiode en heb al zoveel leuke uitspraken van kindjes gehoord, die echt complimentjes zijn. Hier zijn er een paar:

  • “Daisy, ik heb echt zin om met jou te koken en te logeren”
  • “Ik ga naast jou zitten, want jij bent lief”
  • Jongetje: “wij gaan hier volgend jaar weer heen!” Jenny: “wij niet waarschijnlijk”. Jongetje: “oh, maar dan hoeven wij ook niet meer te gaan, want ik vind jullie hier het leukste!”

Er zijn zoveel leuke en schattige kindjes die ’s ochtends in volle concentratie aan hun knutselwerkje zitten, maar ’s middags weer super actief mee kunnen doen met waterspelletjes. De verschillen tussen kinderen zijn ook zo leuk om te zien, de een is heel verlegen en de ander kletst ons juist de oren van het hoofd.

Time flies
Als alles zo doorgaat, zullen de aankomende vier weken vast ook omvliegen en duurt het nog maar even voor ik alweer in de trein richting Nederland zit… Wij gaan nog keihard ons best doen en zeker genieten van alles! Ook van onze vrije weekenden, volgende week staat er een tripje naar Dijon op de planning 🙂

Bisous uit Frankrijk!

Daisy


WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!