De reünie van je leven!

De reünie van je leven!

2 Minuten
02 Oct 2017

Minidisco dansen, animateurs die los gaan en de wave doen met Bas: afgelopen vrijdag vond dé reünie van het jaar plaats op ons kantoor in Woerden.

Na weken van voorbereiding was het eindelijk zover: de reünie van Team4Animation 2017! Op kantoor waren we heel de middag behoorlijk zenuwachtig, zou het geregelde podium Mitchel en Ilse wel houden? Om onze zenuwen te bedwingen zijn we maar taart gaan eten. Heel de week. Elke dag.

Een bijna vlekkeloze presentatie

Om 18:30 uur was het zover, onze geliefde animateurs druppelden binnen. Na een uurtje begonnen we met de presentatie en er kwam van alles voorbij: een cheque voor Dream4Kids (1053 euro!), nieuwe medewerkers, afscheid van oude medewerkers (snik) en natuurlijk de prijsuitreiking. Deze verliep bijna vlekkeloos, alleen door de ‘oplettendheid’ van Marie-Cécile kwamen de namen van de winnaars al wel eens in beeld voordat dit de bedoeling was (het is je vergeven MC!).

‘Ik wil nu dat je met me danst!’

Na de presentatie was het tijd om te dansen en met al die animateurs onder een dak, kun je rekenen op een feestje! Al met al zijn we nog even doorgegaan en daarna met z’n allen vertrokken naar Utrecht om daar, zoals Dyon het ooit eens verwoordde, het ‘T4A-virus’ te verspreiden. We hebben een toptijd gehad, mijn felicitaties aan de winnaars en zie hier de prachtige foto’s!

Over de blogger
Iris van de Beek
Iris van de Beek

Coucou! Mijn naam is Iris en ik werk op het kantoor van Team4Animation, de functie Marketing en Branding. Ik ben iets te nieuwsgierig, enthousiast en mijn lievelingsdier is een pandabeer.

alle blogs van Iris
Vacature bij deze blog populair
Lachende kinderen in je miniclub

Lachende kinderen in je miniclub

Land
Frankrijk
Salaris
€1100
Periode
Zomer 2019