Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De mooiste herinneringen aan animatiewerk

De mooiste herinneringen aan animatiewerk

4 minuten
20-05-2018
TOP Animation

Je kunt je zomer spenderen wandelend in Zuid-Spanje met je ouders, op zuipvakantie naar lloret de mar, werken achter de kassa bij de Albert Heijn of iets super super super tofs doen in de zomervakantie. En dan bedoel ik niet elke avond feesten, maar de hele zomer lang onder de Franse zon met kinderen werken. En dat levert enorm veel mooie herinneringen op.

Trainingsweekend

Ook ik mocht in de zomer van 2017 voor het eerst naar Frankrijk voor ‘de zomer van je leven’. Het begon eerst natuurlijk met het grandioze trainingsweekend, die ook wel behoort tot één van mijn mooiste herinneringen. Mensen kinderen wat is dat toch onwijs leuk! Je leert zo veel mensen kennen die net zo gek zijn als jij en waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Ook leer je natuurlijk hoe het “animatievak” in elkaar steekt. Het gevoel wanneer je activiteit voor de eerste keer gelukt is, is zo leuk!

Het echte werk

Niet lang daarna begon het echte werk. 24 uur in de bus om vervolgens aan te komen op de camping waar ik 6 weken lang de animatie mocht verzorgen. Ondanks dat het in het begin echt even pittig was en ik m’n draai niet helemaal kon vinden, werd ik er mede door Team4Animation weer bovenop geholpen (1000 maal dank Mitchel en Marloes) en draaide ik zo de zomer van mijn leven! Ook deze tegenslag zie ik als een hele mooie herinnering. Het kan niet allemaal super, mega geweldig zijn en daar kwam ik even goed achter. Maar toch heb ik onwijs veel leuke dingen gedaan. Ik danste, zong, vloog, rende, knuffelde, knutselde, voetbalde, maakte vuurtjes, vlotten en bootjes in de rivier, at minstens 2 keer in de week bij campinggasten en kende alle kinderen bij naam binnen een twee dagen. Ik heb echt volop genoten!

“Naar de miniclub!”

Maar de mooiste herinnering is lastig te zeggen. Ik kan wel blijven schrijven! Ik denk dat meerdere dingen me heel erg goed deden in Frankrijk en dat me dus ook wel bijstaat als een mooie herinnering. Zo kwamen er twee weken lang elke ochtend twee super leuke jongetjes van 3 en 5. Boefjes dat het waren, maar ik kon onwijs leuk met die jochies. Drie dagen voordat ze weg gingen vroegen hun ouders wat ze graag nog wilden doen voordat ze naar huis zouden gaan. Daarop antwoordden ze beiden in koor “naar de miniclub”! Nou trotser kon je mij niet krijgen. Ik had toch maar even geflikt dat die jochies de miniclub het leukste van de vakantie vonden!

Campingfamilie

Ook de warmte (letterlijk en figuurlijk) vond ik heel erg aangenaam. Ik werd door de weken heen als het ware opgenomen in sommige families. Dit was zo fijn om te ervaren. Als ik dan een activiteit had gehad waarbij ik het zelf zwaar had, deed ik daarna een wijntje bij die lieve familie en voelde ik me weer goed. Als je eenmaal zo’n campingfamilie hebt opgebouwd, dan zorgen ze echt voor je. Zo werd ik regelmatig meegenomen naar de via ferrata, mocht ik vaak komen eten en kon ik elke keer mee om boodschappen te doen. Het enige nadeel is het afscheid, dat was elke keer weer moeilijk. Maar als ik daar nu over nadenk, dan had ik ook zo weer een nieuwe ‘campingfamilie’.

Eigenlijk zijn er nog wel 100 dingen die ik als mooiste herinnering kan benoemen. Animatiewerk, zeker in Frankrijk, kent zo veel leuke dingen. Elke dag maak je weer iets mee waar je enorm veel voldoening uit haalt! Geniet dus van elke dag, dan wordt je zomer echt onvergetelijk!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!