Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

​De magie van aquagym: hoe ook jouw les een succes wordt!

​De magie van aquagym: hoe ook jouw les een succes wordt!

3 minuten
29-01-2021
TOP Animation

Mijn favoriete onderdeel van animatiewerk: aquagym! Sportief bezig zijn op muziek. Het moment dat de gasten van de camping elke dag weer terug komen voor jouw aquagym, daar doe je het voor. Lees vooral verder wanneer jij ook zulke toffe lessen wilt gaan geven.

YouTube is je beste vriend

Heb je nog geen idee wat de bedoeling van aquagym nou precies is? Begin bij YouTube. Hier zijn wel honderden filmpjes te vinden van mensen die aquagym geven. Dit is ook mijn redding geweest in het begin. Zie je een toffe oefening voorbij komen? Schrijf hem op!

Maak het jezelf makkelijk

Je hoeft echt niet elke twee seconden een nieuwe oefening te doen. Begin simpel! Uiteindelijk voeg je de armen toe en voor de sportieve gasten ook nog de benen. Stem je aquagym ook af op wat de mensen willen. Zijn je gasten op zoek naar gewoon lekker bewegen of zien ze het als sporten tijdens de vakantie? Combinaties tussen fun en serieuze nummers deden het bij mij het beste!

Maak een toffe muzieklijst

Muziek maakt de sfeer. Naast het afstemmen van de bewegingen is het ook belangrijk om goed te kijken naar de doelgroep wat betreft muziek. Remixen van oude hits waren bij mij echt de sfeermakers. Heb jij veel jeugd in het zwembad? Kijk dan meer naar de hits van het moment. Stem je muziek af.

Oefenen in het water

Kijk of je de mogelijkheid hebt om het zelf alvast een keer aan te voelen in het water. Kunnen bepaalde oefeningen wel in het water die je hebt bedacht? Door het zelf een keer in het water te hebben gedaan weet je ook precies hoe zwaar iets is. Hierdoor maak je betere routines en zullen de gasten de spierpijn achteraf blijven waarderen.

Maak routines

Vind je het lastig om ter plekke met de oefeningen te komen? Zorg dan dat je voordat je begint al wat routines hebt gemaakt. Kies een tof liedje uit en verzin hierop een les! Uiteindelijk zul je zien dat het steeds makkelijker wordt om zelf met een leuke, nieuwe beweging te komen.

Meer zien van aquagym? Op ons YouTubekanaal zijn een aantal filmpjes te vinden waarin we toffe pasjes laten zien die jij kunt gebruiken!

Lijkt aquagym jou ook zo ontzettend leuk om te geven? Bekijk snel onze vacatures!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!