Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De laatste loodjes

De laatste loodjes

3 minuten
19-08-2018
TOP Animation

Nog maar 9 dagen en dan zit ik alweer in de auto op weg naar huis. Vorige week is echt super snel gegaan. Ik heb nu al allemaal dingen voor het laatst gedaan. De laatste keer Cluedo was vanmiddag en vanavond voor het laatst bedienen bij de mosselen & friet avond.

Red altijd het eten

Tijdens de mosselen & friet avonden (met live muziek) helpt altijd iedereen die kan in de

bediening, dus ik ook. Dat ging iedere week goed, tot vorige week. Toen struikelde ik over een soort plantenbak, trok deze daardoor half uit de grond en brak een aantal takken van de hartstikke dode plant af. Maar, ik heb wel het gerecht dat ik in mijn handen had kunnen redden! Er vielen een paar frietjes van het bord maar de hamburger was nog helemaal intact. Het was wel een beetje jammer dat de zanger van die avond er een aantal opmerkingen over moest maken zodat iedereen die het niet gezien had ook nog even wist dat ik niet normaal kan lopen. Ach, als je valt moet je het goed doen toch?

Schminken 101

Bij de disco is vorige week een schminkkraampje geïntroduceerd. Ik heb samen met een andere animatrice de hele avond geschminkt en af en toe een dansje gedaan. Een half uur voordat de disco was afgelopen werd er omgeroepen dat de volwassenen ook mochten (aangezien bijna alle kinderen al naar bed waren) Het was geen enorm succes. Na een paar minuten kwamen er twee vrouwen die gierend van het lachen vertelden dat ze bijtjes wilden zijn. Nu was alleen het probleem dat één van de vrouwen (gelukkig niet degene die ik aan het schminken was) de hele avond gedanst had en het nogal, een beetje, heel erg warm had. Na een paar minuten proberen heeft mijn collega het maar opgegeven. Tip: schmink en zweet gaan niet samen.

Het water op

Vorige week zaterdag was ik lekker vrij. Een meisje van de bar wilde graag iets gaan doen en dus zijn we met zijn vieren gaan kanoën. We kwamen er wel achter dat 3,6 km iets te ver is als je na tien minuten opeens wind tegen hebt. Het hielp waarschijnlijk ook niet dat we ergens een bordje verkeerd begrepen en te vroeg naar rechts gingen. We moesten daardoor de kano’s door de modder trekken omdat we niet meer vooruit kwamen. Vol modder en witte strepen van het zout stapten we meer dan anderhalf uur later weer in de auto. Niet helemaal wat we verwacht hadden, maar het was wel een stuk beter dan de hele dag op de camping zitten.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!