Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De laatste loodjes…

De laatste loodjes…

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Op het moment dat ik dit begin te schrijven is het nog 14 dagen, 14 uur, 25 minuten en 24 seconden tot ik naar Frankrijk zal vertrekken. In die laatste 14 dagen, 14 uur en nu nog 24 minuten en 46 seconden moet er nog zoveel gebeuren!

Sowieso moet ik mijn schooljaar nog afronden. Een paar opdrachten nog, maar binnen een week is dat ook klaar en kan ik me volledig storten op de voorbereiding voor Frankrijk: koffer inpakken, laatste spullen kopen etc.

Iedereen wil natuurlijk ook nog afscheid nemen voordat ik naar Frankrijk ga (uhum…) dus in de aankomende paar weken staan er ook nog een paar leuke activiteiten op het programma. Zo ga ik nog even lekker met mijn moeder uit eten en naar het Drakenboot concert, heb ik een etentje voor de familie van mijn vader en ga ik nog met mijn nichtje naar de film Minions.

En dat allemaal in iets meer dan twee weken…

Ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik bijna naar Frankrijk ga en daardoor raak ik eigenlijk ook wel een beetje in paniek. Er moet nog zoveel gedaan worden en eigenlijk is er nog zo weinig tijd. Telkens als iemand vraagt hoe het met mijn voorbereiding gaat, lach ik een beetje en zeg ik: jaa….op zich… Om eigenlijk niet te hoeven zeggen dat ik nog niet zo heel veel heb gedaan. Snel school afronden dus en voorbereiden!

Mijn enthousiasme voor Frankrijk groeit wel met de dag en met nog 14 dagen, 13 uur, 54 minuten en 25 seconden wordt het ook steeds moeilijker om te wachten!

Nu snel maar weer aan school gaan werken…

Liefs,

P.S. mocht je denken: hey wie is die Rianne toch en waarom blogt zij ineens? Op mijn eigen blog staat het uitgelegd: https://adutchiesdiary.wordpress.com/2015/03/13/en-toen-was-er-een-blog/

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!