De eerste weken ...

De eerste weken ...

3 Minuten
23 Apr 2019

Op 29 maart was het dan toch echt zover ‘’Mijn avontuur naar Frankrijk ging beginnen’’. Ik had een lange rit van 1300 km voor de boeg dus om 5 uur vertrok ik vanaf huis nadat ik afscheid had genomen van mijn ouders. De reis ging goed. Totdat ik erachter kwam dat mijn auto niet zo van de heuvels houd en daar veel problemen mee heb gehad.


De reis

Na 13,5 uur was ik aangekomen in Dijon (dit kwam dus ook door alle problemen waardoor ik lang stil heb gestaan helaas). Heerlijk wat gegeten en toen in het hotel geslapen om me klaar te maken voor de volgende dag. Zaterdag moest ik nog 555 km. Op tijd er weer uit en even lekker goed ontbijten. Onderweg een paar keer gestopt om te genieten van het landschap. Om 6 uur was ik dus toch eindelijk aangekomen op de camping. Ik werd ontvangen door 2 personen die mij de weg naar het huis lieten zien wat dus 6 maanden mijn woonplaats ging worden. Nadat ik mijn spullen uit de auto heb gehaald en in mijn kamer gezet had ben ik over het park gaan lopen. De eerste nacht was ik alleen omdat op zondag er nog iemand aan zou komen.


De trainingsweek

Maandag begon de trainingsweek. Ik kwam aan en er bleken nog 2 meiden uit Nederland te zijn. Na een ochtend van alleen maar informatie werd het tijd om wat te gaan doen. In 3 dagen leerden we elke avondactiviteit die er was: Halloween party, Casino, Games party, Kids park, springkussens opblazen en weer opvouwen enzovoort. Het was veel informatie, maar ook echt heel leuk!

Aangezien ik op een echte showcamping zit hadden we donderdag en vrijdag repetities. We gaan namelijk met het hele team een Disneyshow doen. We moesten dus alle pasjes leren en hoe de show in elkaar zit. Dit was best lastig aangezien je zo’n vier dansen per dag aangeleerd krijgt. Deze gaan we in het hoogseizoen een aantal keren voor de gasten doen. Vrijdagavond was er een restaurant open waar iedereen heen ging. Het was een supergezellige avond om zo een hele leerzame trainingsweek af te sluiten.


De opening van de camping

De camping ging op 6 april open. De eerste werkweek was super leuk. Kinderen vinden het leuk om mij Frans te leren en ik leer hen dan Nederlands. Op vrijdagavond hadden we de cabaret show. We deden verschillende sketches, dansen enz. De hele week hebben we hiervoor gerepeteerd en toen het moment zo ver was, was het alleen nog maar genieten!

Natuurlijk heb ik het niet elke dag even makkelijk en heb ik ook zo mijn moeilijke momenten. Maar als je dan de lach van de kinderen ziet en de complimenten krijgt over je werk weet je dat je het goed doet.

Over de blogger
Linda Valk
Linda Valk

Hi! Mijn naam is Linda en deze zomer (en voorseizoen!) straal ik op een camping in Frankrijk.

alle blogs van Linda
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022