Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De eerste week

De eerste week

3 minuten
14-07-2015
Jeroen Fermont

Hallo daar ben ik weer!

Er is alweer een week voorbij gevlogen! Een week met nieuwe ervaringen, nieuwe gasten, veel activiteiten en veel plezier. Ook een week met weinig slaap en kapotte spullen..

Om met dat laatste te beginnen. Ik slaap in een mobile home met 3 andere meiden. De eerste dagen hadden we geen koelkast, daarna hadden we geen gas. Ook de WC doet het niet.. We kregen een nieuwe koelkast en het gas is afgelopen donderdag gemaakt. Op dinsdagavond waren we wat aan het chillen in onze mobilhome, toen we ineens een knal hoorden en er vanuit de meterkast allemaal water de kamer in spoot..HELP iedereen begon meteen alle spullen op tafel te leggen en alles van de grond af te halen zodat dat droog bleef, er stond een enorme laag water in onze mobilhome een de campingbaas werd gebeld. Het spuiten hield op en toen bleek dat de waterleiding gesprongen was.. Dus hebben we zo’n 4 dagen geen water gehad.. Douchen en naar de wc moest in het toiletgebouw op zo’n 5 min lopen. Gisteren is dan eindelijk de waterleiding gemaakt en hadden we weer water. Alles deed het dus weer, alleen het toilet in onze mobilhome is nog kapot. Daarnaast is mijn laptop deze week ook kapot gegaan. Er was bier op het toetsenbord gekomen, waardoor mijn toetsenbord het niet meer deed. Gelukkig hadden ze bij de receptie een los toetsenbord die ik nu gebruik om te typen. Maandag moet ik hier naar een tandarts, omdat mijn spalkje van mijn beugel los is geraakt en deze moet weer worden vastgezet. Degene die mij kennen weten dat ik bang ben voor de tandarts en al helemaal in een land als Frankrijk.. #wiekomtmijnhandvasthouden?

Deze week hadden weer veel activiteiten op het programma staan. Een spektakel van het animatieteam (ik deed de muziek), een spektakel van de kinderen samen met Carabouille. Carabouille is de mascotte van de Fransloc campings. Ohja, ik werk op een Fransloc camping. Dat is een organisatie in Frankrijk die de animatie verzorgd. Komende week staat er weer genoeg op het programma. Weer een kinderspektakel, bingoavond, karaokeavond en nog een soirée dansante.

Kortom ik vermaak me hier wel!

Bisous

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!