Dansend de zomer tegemoet

Dansend de zomer tegemoet

2 Minuten
28 Mar 2017

Goodbye clouds of grey! Hello skies of blue!

De zomer komt eraan! Iedere ochtend word ik een stukje vrolijker wakker wanneer ik de strakblauwe lucht zie. Iedere dag weer een stukje dichterbij de zomer van mijn leven!

Deze zomer ga ik voor het eerst aan de slag voor Team4Animation. En wie is “ik”? Ik ben Janiek, 21 jaar en ik studeer aan de theaterschool in Amsterdam. Ik word niet de nieuwe Carice van Houten maar ik werk straks achter de schermen bij toneelvoorstellingen en festivals, daar zorg ik dat alles tot in de puntjes georganiseerd is.

 

Mijn Team4Animation avontuur begon écht toen ik in de trein zat op weg naar het trainingsweekend. Ik had mezelf een strak trainingsschema opgelegd om alle minidisco dansjes van binnen en buiten te kennen. Iedere dag moest ik er 6 dansen, 3 weken lang.  Bij aankomst op de kampeerboerderij werd ik gelijk beloond voor al het harde trainen. Na een enthousiast onthaal over de oranje loper werden de eerste minidisco dansjes al gedanst.

En we mochten ze nog veel vaker dansen! Van il crocodilo come fa tot de doo dah day ze kwamen allemaal voorbij. Het mooiste minidisco moment was op zondag, na vier dagen lang heel veel leren, sporten en organiseren hadden we allemaal het oranje blauwe shirt bemachtigd. Als afsluiting danste we nog een paar dansjes, een zee van blauwe truien die allemaal 300% gaven. Moe maar voldaan stapte ik weer de trein in, met op mijn iPod de minidisco CD aan.

Nog een paar (95, ik tel ze af) nachtjes slapen en dan vertrek ik naar Frankrijk om daar de minidisco te dansen, ik kan niet wachten!

Over de blogger
Janiek Bouman
Janiek Bouman

Coucou! Ik ben Janiek en stond in mijn eerste zomer in mijn eentje op camping La Chataigneraie in de Drôme. De zomer daarna sprong ik in de auto als regiomanager en werk ik nu fulltime op kantoor. Je komt mij tegen op de trainingen en in de zomer!

alle blogs van Janiek
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021