Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Contact met T4A op de camping

Contact met T4A op de camping

4 minuten
20-04-2018
TOP Animation

‘Muriël, er liep vandaag nog iemand net als jij! Zijn jullie getrouwd?’ vroeg een geïnteresseerd kind ineens. ‘Dat kan niet, nog iemand als ik, want ik ben alleen(4animation, haha).’ ‘Jawel, een lange meneer met blond haar en hij had een bril.’ Ik keek het meisje vragend aan en keek naar het einde van de laan. Daar was Mitchel! Ik was zo blij om na een paar weken zonder bekende Nederlandse contacten iemand te zien met wie ik mijn ervaringen kon delen. We gaven elkaar een knuffel, waardoor de kinderen nog sterker begonnen te denken dat we getrouwd waren… 🙂 En daarna hebben we lang gepraat onder het genot van popcorn, chips en een glaasje vin.

Regiobezoek van Mitchel en Charlotte

Mitchel en Charlotte kwamen na een paar weken langs voor een eerste regiobezoekje. De kinderen vroegen me hoopvol of er nu drie “Muriëllen” waren, maar helaas bleef het bij eentje. Hun visite kwam voor mij als geroepen, want ik voelde me – ondanks het leuke contact met de campinggasten en de tevreden eigenaren – af en toe een beetje onzeker over mijn aanpak. Ik improviseerde veel, had geen vast programma, plande op de dag zelf bij voldoende animo een minidisco waarvoor ik zelfgemaakte affiches ophing, en haalde de kinderen op voor activiteiten i.p.v. dat ze zelf naar me toe moesten komen. De bevestiging van Mitchel en Charlotte dat die aanpak op mijn camping prima werkte, beter dan vasthouden aan een programma, nam al mijn twijfels weg.

Au revoir, Mitchel et Charlotte!

Fotobezoek van Mitchel

Het tweede T4A-contactmoment was het zijn-jullie-getrouwd-of-niet-fotobezoek van Mitchel. Een van die foto’s heb ik meteen ingesteld als profielfoto op Facebook en kom ik tijdens het scrollen regelmatig tegen op mijn tijdlijn 😀 Leuk om op die manier steeds herinnerd te worden aan de zomer van 2017!

Regiobezoek van Marloes

Mijn echte regiomanager Marloes kwam langs op de top van de top van de top van het hoogseizoen. Het was zo druk geweest dat ik al drie dagen niet voor mezelf had hoeven te koken, want na elke dag keihard werken besloten de eigenaren om gezamenlijk te eten: er is pizza besteld, een grote hoeveelheid campingfriet gebakken en hun vrienden hebben de derde avond een soort feestmaal gekookt om het recordaantal gasten te vieren. De keerzijde van die drukte en het gezellige samen eten, was dat mijn caravanhuishouden er niet zo best uitzag op het moment dat ik bezoek kreeg van Marloes. Maar dat werd me snel vergeven 🙂 Ze had met de eigenaren gepraat, die nog steeds hartstikke tevreden waren, en vroeg mij hoe ik het vond: ook superleuk!

 

Ik vond het fijn om zo nu en dan bezoek te krijgen op de camping. Gelukkig was het in mijn geval niet noodzakelijk, maar het was prettig om wat twijfels uit te kunnen spreken over mijn aanpak en het ook over het achter-de-schermen-animatrice-leven te hebben. Hoe leuk animatiewerk ook is, aan alles wat je doet in het leven zitten plussen en minnen vast en het kan opluchten om die met iemand te delen. De bezoekjes vond ik heel gezellig en bij dezen wil ik mijn visiteurs graag nogmaals bedanken!

X

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!