Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Contact met de regiomanagers

Contact met de regiomanagers

3 minuten
31-05-2019
TOP Animation

De regiomanagers van Team4Animation zijn er voor jou en de camping. Op de website staat dan ook het volgende: "In de zomer komen we regelmatig op de camping langs: om te kijken of je werk goed loopt, of de camping tevreden is over het programma.. Wie komt er langs? Je leert ons allemaal kennen tijdens de training. We hebben allemaal al veel ervaring met animatiewerk en kunnen je dus goed op weg helpen! Tot gauw!" De regiomanagers komen in principe minimaal één keer per maand langs bij jou op de camping. Verder hangt jouw contact met de regiomanagers simpelweg af van jouw eigen tevredenheid en de tevredenheid van de camping. Ik zal hieronder drie scenario's schetsen.


Scenario 1: de camping is tevreden, jij bent tevreden

Dit scenario is vanzelfsprekend het meest ideaal voor iedereen: voor de camping en voor jou (en dus voor T4A). Alle partijen zijn tevreden en dan zijn de regiomanagers eigenlijk overbodig. Ik viel afgelopen zomer - godzijdank - in dit scenario. Om eerlijk te zijn, heb ik dan ook weinig contact gehad met de regiomanagers. Gedurende de zomer heb ik twee korte, onverwachte bezoekjes gehad. Ondanks dat het goed liep op de camping vond ik het gezellig en fijn om even te kunnen kletsen met de regiomanagers. Al was het alleen maar om de complimenten van de campingbaas in ontvangst te kunnen nemen!


Scenario 2: de camping is tevreden, jij bent ontevreden OF de camping is ontevreden, jij bent tevreden

In dit scenario is altijd één van beide partijen ontevreden en dat is niet de bedoeling. Probeer de situatie eerst zelf op te lossen met jouw collega's en/of de campingbaas. Als dat niet lukt, dan zijn de regiomanagers (vrijwel) altijd telefonisch bereikbaar voor hulp of advies. Is het telefonisch niet op te lossen? Dan zullen zij jou zo snel mogelijk een bezoekje komen brengen. De campingbaas zal eventuele problemen (waarschijnlijk) ook eerst met jou proberen op te lossen. Maar een ontevreden campingbaas kan ook contact opnemen met de regiomanagers.


Scenario 3: de camping is ontevreden, jij bent ontevreden

Dit scenario is - suprise, surprise - het meest ongunstig. Als beide partijen ontevreden zijn, dan zijn de regiomanagers juist hard nodig. Ze zullen zo spoedig mogelijk langskomen om jou en de camping een luisterend oor te bieden. Ook zullen ze hun stinkende best doen om de problemen op te lossen. Zo kunnen ze jou alsnog de beloofde "zomer van je leven" geven.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!