Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Chatten

Chatten

3 minuten
08-02-2015
Bart Schuurman

Wie net als ik de tand des tijds heeft doorstaan, heeft ook ‘het begin van internet’ meegemaakt. Niet zo lang daarna kwam MSN Messenger en kon het feest echt beginnen.

Op school hebben ze geprobeerd mij te leren wat bladgroenkorrels zijn, dat Pb voor plumbum staat en dat een rechte lijn de kortste verbinding is tussen twee punten (self-high-five voor het feit dat ik dit allemaal onthouden heb). Dit soort grappen moest ik leren tijdens vakken die mij destijds volslagen nutteloos leken. Chatten op MSN mocht dan weer niet, dus het laat zich raden wat ik meestal deed als we op één van de weinige computers met internet mochten.

En nu, heel wat jaren en twee wereldoorlogen verder, betaalt dit zich eindelijk uit: we hebben een chatfunctie op de site! Trek ik toch nog aan het langste eind en is vijf jaar educatie niet voor niets geweest. De chat is nogal aanwezig: bijna elke bezoeker die op de site komt krijgt mijn hoofd te zien. Jij waarschijnlijk ook (hallo!).

Superhandig, want dat maakt het wat makkelijker om vragen te stellen en direct antwoord te krijgen. Een heel klein beetje frustrerend, maar wel heel logisch, is dat we ook dagelijks ongeveer 15 keer dezelfde vraag krijgen: ‘hoe oud moet je zijn’ of het nog betere ‘ik zie dat je minimaal 6 weken moet werken, ik kan maar 2 weken, is dat ook goed?’.

Vandaag was er een nieuwe categorie: een klas Frans uit Hilversum (coockies FTW!) die verplicht op onze site moest rondkijken van hun docent Frans. Met de nadruk op verplicht. Bij gebrek aan MSN, dat een stille dood is gestorven, moesten ze het dus maar met mijn hoofd doen. En zo herbeleef ik mijn schooltijd tijdens werk.

Naast het íets te voor de hand liggende ‘hey schat, kom nu ik wacht op je’ kwam er al een wat creatiever ‘is het mogelijk dat wanneer ik op mijn eenwieler zit een ander iemand ervoor zorgt dat het een driewieler word’ (-dt-fout overgenomen). 
Zo verdien ik dus geld met chatten. Alleen nog een webcam erbij, dan kan ik ook ’s avonds nog wat extra verdienen (padoem-tss). Nee, verder zijn we heel serieus aan het werk op kantoor. Maar die chat is wel een handig extraatje voor de communicatie. Als je nog niet genoeg had aan telefoon, mail, facebook, facebook-chat, twitter en whatsapp natuurlijk. 
Dus, een korte vraag, opmerking of suggestie: meld het makkelijk via de chat. Zijn we er niet, dan komt je bericht gewoon bij ons in de mailbox en krijg je de volgende dag een antwoord. 
Tot slot wil ik graag nog deze creatieve jongeling in de spotlight zetten. Ik ga even in een hoekje zitten en mezelf oud voelen. (even op de afbeelding klikken en dan nog een keer voor extragroot)
chaterdechat naar beter bed

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!