Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

C’est tranquille!

C’est tranquille!

2 minuten
20-08-2015
Daniek van Aarle

De complete greasemedley waar ik het in de laatste blog over had, is inmiddels veranderd in een mamma mia medley. Vanavond hebben we onze laatste show! Het is best raar om aan het einde van het seizoen te werken. De camping is een stuk rustiger en in plaats van ruim 40 kinderen in de miniclub zitten we nu rond de 20. Bij onze middagactiviteiten verschilt het deze week erg in drukte. We hadden drie kinderen met het ruilspel, maar waren wel twee stoeltjes en een pannenkoekenmix met poedersuiker rijker. Gelukkig waren er veel meer kinderen bij het schatzoeken.

Waar ik wel van stond te kijken was onze druk bezochte bingoavond! Het zat vol met allemaal fanatieke spelers, die vol spanning zaten te wachten op het volgende nummertje. Verder heb ik eigenlijk niet zo veel te vertellen. Het gaat nog steeds heel goed hier en het team blijft super gezellig. Gisteren hielden Twan, Renée en ik een wandelende-mascotte-optocht over de camping. Buiten het feit dat we alle drie nat van het zweet terugkwamen, in die pakken is het vet heet, was het na veel ninjaposes en 1000 high fives een hilarisch rondje. En ohja, Lenny houdt ook heel erg van pindakaas…

Vandaag was mijn laatste keer aquagym, na die domper van maandag waar er maar twee mensen enthousiast in het water mee stonden te doen had ik vandaag 12 fanatieke aquagymmers met wie ik een hoop lol heb gehad. Morgenavond hebben we iets nieuws op ons programma staan: Frans vs Nederlands. Een hilarische quiz met opdrachten waarmee we de complete camping gaan vermaken. En met die nieuwe quiz sluiten we de week met ons animatieteam af.

Volgende week bestaat het animatieteam uit Kelly (bazin), Ingrid (onderhoud camping) en mij. Twan en Renée gaan zondag naar huis, die geluksvogels zijn vrijdag al afgewerkt en kunnen twee dagen chillen bij het zwembad. Axel heeft zondag zijn laatste werkdag. Teampje, ik ga jullie missen! Het programma wordt momenteel in de receptie uitgeprint en we gaan nog één weekje knallen!

Tot snel!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!