Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

C’est parfait!

C’est parfait!

4 minuten
31-08-2014
Tanja Schelbergen

Salut!

Ik ben nu alweer 2 weken thuis en ik moet zeggen als het kon pakte ik het vliegtuig en ging ik terug naar mijn camping. Ik heb echt een super gave 5 weken animatiewerk achter de rug en terwijl ik dit zit te schrijven, komen er allemaal herinneringen naar boven. Even een terugblik op mijn laatste weekje 🙂

Mijn laatste week was een van de flexibelste week die we gehad hebben. Op vrijdag stond het spektakel de Lion King op het programma en op maandag was er onze laatste lampionnenoptocht. De hele week was het al slecht weer dus we hebben de hele dag gehoopt op een droge avond, zodat de lampionnenoptocht door kon gaan! Met geluk, want het was droog 😀 We hadden nog geen enkele keer zoveel kinderen en ouders tijdens de optocht. ’s Morgens bij de miniclub en kidsclub was het al super druk met kinderen, maar s’ avonds kwamen er ineens allemaal campinggasten met kinderen die ook een lampion wilden.. Tuurlijk, wij maken nog wel even een paar lampionnen erbij, zei ik tegen Yvette. Van een paar lampionnen werden het er ineens meer dan 20 lampionnen die we extra moesten maken: STRESS, maar gelukkig kreeg ik hulp van een paar lieve kinderen, zodat het als een lopende band ging. Een half uur later dan gepland begonnen we dan eindelijk aan de optocht over de camping. Aan het einde van de optocht natuurlijk weer ons campingdansje (Magic in the air) gedanst samen met de kinderen die nog overgebleven waren.

De rest van de week wilden we het decor maken voor de Lion King, maar we hadden heel weinig aanmeldingen voor de musical en het decor maken verliep niet zo soepel, want we kwamen erachter dat we geen witte verf meer hadden en de lijm was op en dus konden we op dinsdag geen decor maken. Op woensdag hadden we wel weer lijm, maar nog steeds geen witte verf.. en zodoende hebben we die hele week maar 2 stukken van het decor gemaakt. De vogel en de rots. Op vrijdagmorgen zouden we om 10 uur beginnen in de grote tent met het voorbereiden van de musical, maar door het aantal inschrijvingen waren wij als animatrices een beetje aan het brainstormen wat we nog meer konden doen als er te weinig kinderen waren. Tot onze grote verbazing stonden er ineens 14 kinderen om ons heen en dus kon de musical DOORGAAN en moesten we tijdens onze pauze het decor snel gaan afmaken. Tijdens de musical was alles af, de kinderen werden geschminkt, wij gingen ons voorbereiden en het decor klaarzetten en hij kon beginnen en wat zaten er weer veel campinggasten in de zaal! 😀 Onze Simba was alleen heel erg verlegen en wist niet meer wat hij moest doen, dit was wel vermakelijk bij het publiek gelukkig. Iedereen heeft zijn best gedaan en na de musical nog even met zijn allen op de foto, want het was ook mijn laatste avond als animatrice. Afscheid nemen van de lieve kinderen die de volgende dag naar huis gingen en van de lieve kinderen die nog bleven, maar ik ging weg.

Donderdag was mijn laatste dagje miniclub in de tipi en dus moest ik in mijn koala pak van de primark de hele ochtend knutselen. Dit tot groot vermaak van de kinderen, maar dat begrijpen jullie wel, haha. De donderdagavond zijn we met campinggasten, Bram en Lisa en onze collega’s naar het dorpsfeest in Marceau geweest. Dit was echt super gezellig en om 00.00 uur hebben we de verjaardag van Yvette even goed ingeluid. Vrijdagavond hadden we een huisfeestje in ons appartementje, omdat het de verjaardag van Yvette was en het was mijn laatste werkdagje. Ook deze avond was geslaagd en hebben we samen met wat campinggasten en collega’s wat spelletjes gedaan.

Terwijl ik dit aan het schrijven ben krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Alle leuke en minder leuke herinneringen komen weer naar boven. Ik zou deze 5 weken voor geen goud willen missen en wie weet volgende zomer weer. (a)

Á toute!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!