Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

C’est le fin. (voor nu dan)

C’est le fin. (voor nu dan)

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bonjour tout le monde! Helaas, de zomer zit er alweer op. Wat is de tijd toch voorbij gevlogen. Voor mijn gevoel heb ik echt maar twee weken in Frankrijk gezeten, maar het waren gewoon twee maanden! Drie maanden geleden is voor mij dit hele avontuur allemaal begonnen en het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik gesolliciteerd heb.

Ja, die zomer, waar is ie nou gebleven? De vakantie is maandag voorbij en ik mis het campingleven al…  Nu dus even een terugblik op mijn zomer.

Laatste week

Mijn laatste week zat ik dus op een andere camping, camping la Bretonnière. In mijn vorige blog schreef ik dat ik net mijn eerste dag had gehad. Nu is het alweer een week geleden dat ik daar mijn laatste werkdag (werkochtend eigenlijk) heb gehad.

Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om hier te gaan werken. Het was wel wennen op de camping, maar ik heb daar weer veel nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt. Op deze camping heb ik ook eindelijk mijn eerste aquagym moeten geven wat ik best even spannend vond. Gelukkig is alles goed gegaan en ik ben achteraf blij dat ik dit gedaan heb.

Protip: geef geen aquagym op blote voeten, je hebt er de hele dag last van…

IMG_9860

Aquagymennn (op blote voeten, au au au)

Als ik terugkijk op mijn zomer… 

Op het moment dat ik bezig was dacht ik er niet over na, maar nu achteraf ben ik best trots op mezelf en wat ik heb gedaan afgelopen zomer. Ik ben twee maanden zo goed als zelfstandig geweest en heb mezelf beter leren kennen. Bovendien heb ik in mijn eentje naar en door Frankrijk gereden met een Ford KA(rel – dankje voor het lenen mama). Achteraf vind ik het best bizar dat ik dit gewoon gedaan heb, helemaal alleen. Hier ben ik dan ook wel trots op. Toch raad ik aan reisgezelschap te zoeken als je met de auto wilt gaan. Is wel een stuk gezelliger (en goedkoper).

Maar het is niet alleen de reis, de zomer was zoveel meer dan het reizen. Ik kan alles wel op gaan noemen, maar dat wordt veel te lang en ik weet het zelf ook niet allemaal. Het is vooral het gevoel wat ik heb als ik terugkijk op de zomer, dat is vooral heel blij en trots en dat ik het zeker nog een keer wil gaan doen. Een goed gevoel dus!

indeauto

Roadtrippen avec Lotte

Even slijmen nu 

Voor mij was de zomer echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn, maar de zomer van mijn leven was het zeker. De leuke momenten tellen zoveel meer mee dan de momenten dat je er even doorheen zit. Als ik dan wel van die momenten had dat ik het ff lastig had, waren er altijd mensen die voor mij klaar stonden. De groepsapp van mijn trainingsweekend (TW3) werd soms volgespammed met berichten van iedereen en ik heb ook zeker veel nieuwe vrienden aan deze zomer over gehouden. Dus bij deze, shoutout naar TW3, naar Renske en Margit (thanks voor de fijne skype gesprekken <3) en naar mijn andere lieve vrienden en familie thuis (slijm, slijm, slijm. Ik weet het).

DSC01008

Zonsopgang kunnen zien op de ochtend dat ik weg ging, zo mooi!

Kortom, het was een topzomer en laat die reünie maar snel komen! Ik kan niet wachten iedereen te zien en allemaal onze verhalen te kunnen delen. Nu moet ik me helaas gaan voorbereiden op weer een jaar lang studeren en weinig vakantie en Nederlands weer.

 

Bisousssss et à bientôt!

Lotte <3

IMG_9874

Met m’n lieve Franse vriendinnetjes op hun laatste avond

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!