Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

C’est fini

C’est fini

2 minuten
28-08-2016
Mare van den Berg

Hoi iedereen!

Ik heb 9 weken met veel plezier gewerkt als animator op camping ‘La plage et bord de mer’ maar het voelt als 1 week. Dat is een goed teken zou je zeggen maar ook ontzettend jammer dat de tijd zo snel is gegaan.

IMG_1387

Voor geen goud willen missen

Mijn laatste werkweek zit er nu op en ik had afgelopen week bij elke activiteit de gedachte: laatste keer minidisco, laatste keer splashdance, laatste keer pot d’accueil etc. Het maakte niet uit of ik de activiteit iets minder leuk vond oid. ik ga het gewoon missen.
Ja ik had dit avontuur dus ook voor geen goud willen missen. Als animator aan de slag te gaan voor ‘Team4Animation’ was voor mij een super goede keuze en ben er heel erg blij mee!

IMG_1410

Ik spreek Frans

De zomer ging als een sneltrein en ik kan me nog herinneren hoe ik zonder enig besef hier aankwam op de camping en met mijn koffer stond te wachten om mijn team te ontmoeten. Na die ontmoeting ‘poef’… 9 weken verder. C’est fini.
Ja ja je leest het: ik spreek Frans ^^ (niet waar).
Over de Franse taal gesproken ben ik nog steeds geen talent en de zin die mij het meest is bijgebleven luidt als volgt: vous ete fatigué.  Daarnaast of course: bonjour, ca va en oui (uitgesproken als oueeew).

14021463_1104877026271953_2098165576767579210_n

Maar ja dit is weer zo’n blog dat ik zo veel herinneringen en indrukken heb van de afgelopen zomer en dat ik eigenlijk alles hier wil neer zetten maar dat lukt niet echt dus het is een beetje rommelig (oeps).

Ik ga nu maar genieten van mijn paar daagjes vrij en dan pak ik weer de bus terug naar Nederland. Doei lieve kindjes, doei baguettes, doei muffins en doei super amazing gratis churros van de camping.

Wat ik trouwens niet ga missen: de dagelijkse patat als personeelseten.

En nog iets: ik heb de hele zomer dagelijks gevlogd dus verwacht in de maand van september op het kanaal van Team4Animation: 10 weekvlogs!!

Adios amigos en see u later!

Liefs, Mare

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!