Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De Campingfame: Rihanna is er niets bij

De Campingfame: Rihanna is er niets bij

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Het werd al genoemd als één van de voordelen van alleen op de camping staan: Jij bent dé held. Ik moest het allemaal maar zien, maar inmiddels kan ik er wel over meepraten: De Campingfame. Overladen worden met knuffels, tekeningen, andere ondefinieerbare maar even prachtige kunstwerken en overal je naam horen, het is één groot feest. De fanmail mag natuurlijk niet vergeten worden. Wil je weten hoe het is om je een echte ster te voelen? Word animatrice. Succes gegarandeerd.

Danser!

De eerste fan is gelijk een belangrijke. Dat is namelijk de dochter van de campingbazen. Een engeltje met een B ervoor, 2,5 jaar oud en dol op dansen. Iedere keer als ik haar tegenkom is haar standaardbegroeting: Manon! Danser! En dan draaien we een rondje, springen een paar keer en zijn we allebei helemaal blij. Ze is ook vaste bezoekster van de Minidisco, maar hierbij staat ze standaard front-row stil. Na afloop is ze dan wel altijd in voor een privé-danssessie.

Tranen bij de Minidisco

Een ander voorbeeld is een schattig Frans opdondertje van 4 jaar. Zij en haar zus staan trouw iedere dag om 9:55 uur door het hek bij de Miniclub te gluren, totdat ik om 10:00 uur de deuren open doe. Ze blijven standaard de gehele twee uur en zijn ook ’s middags weer van de partij. Bovendien zijn ze de eersten bij de Minidisco, waar het afscheid voor deze kleine meid altijd zwaar valt. Iedere keer weer traantjes, ‘je veux pas rentrer à la maison’ ! Gelukkig is ze na een knuffel en c’est pas grave weer gerustgesteld en komt ze de volgende dag weer lachend terug.

Fotoshoot

Waar ikzelf ook echt van geniet is de Minidisco. Gelukkig mag ik die zes keer per week doen en ondanks dat de eerste enkelpijn en hese stem zijn ontstaan, blijft het een feestje! Kinderen die enthousiast aan komen rennen wanneer ik de muziek aanzet en iedereen die aan het einde nog even 4 minuten vol overgave meedoet met de Macarena. Na de Minidisco doen we altijd een groepsknuffel en dan komen de foto’s. Veel kinderen die vertrekken komen vragen of ze nog met mij op de foto mogen. Zó lief! Natuurlijk wil ik ook foto’s met hen! Iedere dag na de Minidisco houden we dus eigenlijk even onze eigen fotoshoot :). Zo kan ik later ook lekker terugkijken welke lieverds allemaal bij hebben gedragen aan deze (meestal) heerlijke zomer!

 

Twee van de after-minidisco foto’s 🙂

 Kermisattractie

De campingfame heeft natuurlijk wel een keerzijde. Even rustig naar het zwembad zonder levende kermisattractie te zijn is lastig, zelfs wanneer je je met een grote zonnebril en met strandhoed denkt te wapenen. Ik ga ontelbare keren van de glijbaan, doe wedstrijdjes onderwaterzwemmen, aanschouw alle nieuwe kunstjes, maar ben vooral gepromoveerd tot klimpaal voor alle vrolijke aapjes in het water.

Jaja, het leven van een animatrice valt niet altijd mee, maar stiekem is er niets leuker dan het zwemmen met de kinderen. Het niet rustig kunnen zwemmen weegt dan ook niet op tegen de knuffels en de lieve briefjes met ‘ik ga je missen!’ die ik krijg wanneer een kind weer naar huis gaat. Soms is de opgebouwde band met het kind en het gezin zo goed, dat ik zelf ook een traantje wegpink als ze gaan. Maar goed, dan moeten we gewoon door, want les 1 als animatrice blijft toch: Altijd blijven lachen!

À tout à l’heure & bisous!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!