Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Call me impulsive

Call me impulsive

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Je kunt mij omschrijven als impulsief. Een mooi voorbeeld is dat ik me mega enthousiast heb aangemeld om te gaan bloggen. Ik had er echter niet bij stil gestaan dat ik niet zo’n fantastische schrijfster ben… Bij deze alvast mijn excuses. Wat het tegenovergestelde van impulsief is, is dat ik me heb aangemeld bij Team4Animation. Een hele zomer lang dansen, knutselen en gek doen in de Franse zon is al heel lang een droom van me. Vroeger hing ik stiekem al de animatrice uit door de gesprekken te vertalen tussen m’n Franse en Nederlandse vriendjes in de miniclub. Ik hoor je denken: huh hoogbegaafd? Nee, ik heb intens veel mazzel gehad dat ik tweetalig ben opgevoed.

Dit zorgde zomer na zomer voor hilarische en awkward momenten. Zo was er die keer dat ik met mijn nicht in het Frans stond te kletsen op de camping. Verderop stond een stel jongens in het Nederlands over onze achterwerken te babbelen. Even later voegde een andere jongen zich toe aan het clubje, ik hoorde hem zeggen: ‘Uhm dat meisje over wie jullie het hebben is gewoon Nederlands hoor…’ Waarop de jongens antwoorden; nee man die staat al een half uur Frans te praten.  Even later liepen mijn nicht en ik voorbij en zei ik: ‘bedankt voor het compliment man!’ Je had hun gezichten moeten zien, prachtig.

Anyway, morgen vertrek ik met de auto (een 7 zitter, ze zien me al aankomen…) naar de Drôme waar ik ga werken op een kleine gezellige familiecamping. Ik zal de animatie in mijn eentje gaan knallen. Dat vind ik super spannend, maar ik hou er ook wel van om mezelf uit te dagen. Dat verklaart misschien ook waarom ik vandaag nog heel wat dansjes te oefenen heb in de hittegolf du Pays Bas… Maar dan kan ik me alvast adapteren aan de temperaturen die tijdens mijn verblijf zullen aannemen (denk aan 38/39 graden)!

Ik hoop jullie wekelijks op de hoogte te houden over mijn avonturen en awkward-taal momenten in la belle France!

Gros bisou,

Dalel

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!