Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Bye Bye Vannes

Bye Bye Vannes

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hier de laatste blog uit La France!

Toen ik mij aanmeldde als blogger had ik me voorgenomen om wekelijks te gaan schrijven of in ieder geval te proberen jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van mijn vakantie. Nu het einde nadert, kan ik concluderen dat ik daar niet in geslaagd, maar dat maakt niet uit. Daarom hier nog maar een blog om zo maar wat random dingen op te schrijven die ik meegemaakt heb of die me momenteel nu te binnen schieten. Want ik ben namelijk al bijna weer vergeten wat ik vanochtend gedaan heb. Zo raar is dat hier. Je hebt heel weinig besef van tijd en soms vraag ik me aan het einde van de week weleens af wat ik allemaal gedaan heb of bijvoorbeeld allemaal gegeten.

Ik heb het hier geweldig naar me zin gehad. Leuke dingen gedaan en veel nieuwe mensen ontmoet. Ik ben na twee maanden wel aardig veranderd. Het doet me goed als het echtpaar dat het restaurant runt, zegt dat ik een hele verandering heb ondergaan en daar doen we het voor! In het begin ben je altijd wat nerveuser. Alles is nieuw en je wordt een beetje aan je lot overgelaten. Maar als je eenmaal gewend ben, is het super!

Het allerleukste van dit baantje zijn de kinderen natuurlijk. Ze zeggen soms de gekste dingen en doen de gekste dingen. Zo was er wat onoplettendheid van me collega en voilà: een meisje had een pluk haar afgeknipt. Ik helemaal over me toeren, maar als je Frans bent, schijnt dat allemaal niet zo erg te zijn. Er was ook een jongentje dat heel lief vroeg: waar woon je? Ik uitleggen dus dat ik in Nederland woon. Kreeg ik als antwoord: maar jij woont naast de vuilnisbakken toch? En dat klopt ook haha. Als de Nederlandse mensen vragen waar ik verblijf, is het wel makkelijk om te zeggen: jaaa naast die twee tenten naast de vuilnisbak. Leuke reacties levert dat op.

Maar het einde nadert en alle lieve Nederlandse kindjes (die je zelfs willen helpen met opruimen) zijn allemaal vertrokken. Ook ik ga bijna vertrekken en daar wordt je hier dagelijks aan herinnert. Hoewel ik er nog niet aan wil denken. Ik wil namelijk stiekem wel graag weer naar huis, maar ik ga het hier ook ontzettend missen. Deze week begint de vermoeidheid ook aardig toe te slaan. Me lichaam doet pijn en elke ochtend wordt ik wakker met pijn in me schouder, maar het is voor een goed doel als je in de avond weer voor een groep met blije en dansende kinderen staat. De laatste week hadden we lekker vol gepland met bingo, karaoke en pool party dus ik kan mijn vakantie super afsluiten!

p.s. Op het moment dat ik deze blog plaats, is het mijn laatste dag hier. Koffer staat al helemaal gepakt en ben al helemaal klaar voor vertrek ;(

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!