Buitenlandliefde: van miniclub-kind tot zomerliefde

Buitenlandliefde: van miniclub-kind tot zomerliefde

Vol verwachtingen kom ik aan op mijn camping. ‘Wie ga ik ontmoeten? Hoe zijn de mensen? Zullen het leuke kinderen zijn? Kom ik een liefde tegen’ Ja, ook die vraag spookt natuurlijk door mijn hoofd.

Grote liefde

Ik kan je vertellen: mijn grote liefde ben ik niet tegengekomen deze zomer. Helaas pindakaas. Het zou leuk zijn geweest. Maar je kan niet alles hebben hè. Gelukkig had ik genoeg andere liefdes op de camping rondlopen. Namelijk, heel veel lieve kindjes! En daar kreeg ik dan ook heel veel liefde voor terug.

Geen tijd

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze zomer totaal niet mee bezig was met liefdes. Ik had er zelfs amper de tijd voor. Wij leefden vooral op de camping en ’s Avonds om 23.00 uur lag ik alweer uitgeteld in mijn bed. Alleen op zondag maakte we uittapjes en konden we de toerist uithangen. Dus erg veel tijd om een liefde te ontmoeten… nee, die was er niet. Maar ik werkte met de allerleukste collega’s en de allerleukste campingbazen. Genoeg vermaak en gezelligheid! Een liefde was dus niet heel hard nodig.

 Miniliefdes

Voor mij bleef het deze zomer dus bij alle miniclub-kinderen. En dat was helemaal niet erg! Als ik kijk naar mijn ‘wall of fame’ in mijn kamer, moet ik altijd weer lachen. Daar hangen de 10.000 (oke, dit is overdreven) tekeningen die ik heb gekregen deze zomer. Op een tekening staat bijvoorbeeld: ‘EVA = LOVE’. Op een andere tekening staat: ‘Eva, ik ga je missen als ik weg ben’ met huilpoppetjes. Dat is toch super lief! Of ik denk terug aan de leuke momenten deze zomer. Bijvoorbeeld dat er een jongetje (4 jaar)  in de miniclub opeens naar me toekwam om mij een kusje te geven. Nou, dan smelt ik gewoon. Kortom, geen buitenland liefde voor mij deze zomer maar wel heel veel andere kleine miniliefdes!

 

Over de blogger
Eva Mark
Eva Mark

Hoi! Ik ben Eva, student Pabo in Haarlem. Deze zomer heb ik de kinderen op camping l’Hirondelle samen met mijn collega’s vermaakt. Tegelijkertijd schreef ik blogs voor Team4Animation!

alle blogs van Eva
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022