Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Bootcamp op de camping

Bootcamp op de camping

2 minuten
16-12-2018
Mees Hageman

Heb je even geen zin om elke ochtend weer de miniclub te doen, knutsels voor te bereiden en met kinderen tussen de 4 en 12 te zijn? Dan kan je altijd nog andere activiteiten doen. Terwijl de andere van je team de miniclub doen, kan jij je bezig houden met wat sportievere activiteiten. Een voorbeeld van een sportievere activiteit is een bootcamp.

Mensen in Tank-tops

Tijdens een bootcamp activiteit komen er hele andere groep gasten dan tijdens de normale activiteiten. Nu komen sportieve mannen en vrouwen tussen de 16 en 35, allemaal in tank-tops, tevoorschijn en zijn klaar om een bootcamp te doen. Op het moment dat ze bij de activiteit komen, waren ze vaak enigszins teleurgesteld toen ze zagen dat ik degene was die de activiteit ging begeleiden. Ik ben namelijk zeker niet de allersportiefste. Wel speel ik elke zondag voetbal, maar dat klinkt dan als een walrus op het droge en moet na een wedstrijd aan het zuurstof en een defibrilator. Toch heb ik het voor elkaar gekregen om al deze Tank-top-mensen kapot te krijgen binnen een halfuur/drie kwartier. Je hoeft zelf dus zeker niet sportief te zijn om sportieve mensen.

De activiteit

Een goede bootcamp is er een die er voor zorgt dat zoveel mogelijk spieren worden gebruikt. Het moet dus niet alleen voor de biceps zijn, maar ook triceps, beenspieren etc. Daarnaast kan je ook een combi tussen cardiotraining en spiertraining doen. Voor de activiteit zelf heb je helemaal niet veel nodig, kijk vooral wat er op de camping is. Is er helemaal niks, dan zijn push-ups, jumping-jacks, sit-ups, lunges etc. prima alternatieven. Voor de cardiotraining hoef je ze alleen maar rond te laten rennen en hen soms over, onder, tussen iets te laten springen of duiken.

Als laatste moet je ervoor zorgen dat je goed kan uitbeelden hoe alle activiteiten werken, maar je hoeft zelf niet de hele tijd mee te doen. Zorg er daarnaast voor dat de bootcamp tussen een halfuur en een uur duurt en je hebt een hele leuke alternatieve activiteit.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!