Boodschappen struggle

Boodschappen struggle

Salut!

Waar ik al sinds het begin moeite mee heb en me gigantisch aan erger zijn de boodschappen. En dat is niet omdat ik het nu ineens zelf moet doen en zelf moet betalen. Ik zal het uitleggen in dit ietwat korte, eentonige (excuses) blog.

Om te beginnen zijn de supermarkten minimaal op 10 minuten afstand met de auto. Met de fiets is dit dus amper te doen aangezien ik een krakkemikkige mountainbike heb die een bagagedrager heeft met het formaat van een schuurspons. Daar komt bij dat al mijn boodschappen waarschijnlijk zouden bederven tijdens de weg terug.

Hierbij kom ik meteen aan bij mijn tweede probleem, ik heb hier geen auto. Dus ik moet een auto lenen (wat ik al niet zo snel doe, ook al mag het), of mee rijden met andere mensen. Dit is best vervelend als je snel even je avondeten wilt halen maar er niemand naar de supermarkt gaat.

Vervolgens kom je aan bij de supermarkt (vooral de eerste keer was een ramp) en kan je niks vinden omdat alle producten anders zijn en de indeling ook. Handig als ik ben vergeet ik elke keer natuurlijk het meest essentieels op mijn lijstje en zit ik vervolgens 3 dagen aan de pasta met een klontje boter haha.

Nu, week 4 alweer, gaat het gelukkig al beter en kan ik bijna alles vinden in een redelijke tijd (en hiermee bedoel ik een half uur). Maar ik snak naar de simpele, relatief goedkope, Nederlandse supermarkten!

À plus!

Yoëlle

Over de blogger
Yoelle van der Pauw Kraan
Yoelle van der Pauw Kraan

Hey, ik ben Yoëlle, 18 jaar en sinds kort de eigenaar van een VWO-diploma. Deze zomer ben ik te vinden op de camping Les Places Dorées in de Vendée.

alle blogs van Yoelle
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022