Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Bloopers, ik kan er niet genoeg van krijgen.

Bloopers, ik kan er niet genoeg van krijgen.

5 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Daar lig je dan te snotteren op bed, ja we zijn echt weer in Nederland. Pff… wat een cliché. Waren we nog maar in Frankrijk. Het altijd mooie, gezellige, zonnige, vrolijke Frankrijk. Ik hoor jullie denken: “ alsof daar nooit iets fout ging! Pfff……idealist!” Nou mensen, ik kan jullie vertellen er ging daar echt wel degelijk een keer iets fout.

Meest onhandige persoon op aarde

Ik sta namelijk bekend als de meest onhandige persoon op aarde. Dat is hoe mijn collega’s me al noemden na een week met mij samengewerkt te hebben. Al waren het natuurlijk nooit erge, heftige dingen hoor. Maar een paar goede blunders? Ja, die zaten er zeker weten tussen deze zomer!

Black-out

Laten we beginnen met de minidisco! Oh, wat vinden we dat leuk en wat hebben we daar altijd een zin in! Die keer natuurlijk ook weer. Heel vrolijk begroeten we alle kinderen met een high-five en beginnen heel enthousiast met dansen. Het gaat lekker, we zitten er lekker in, totdat… je raadt het al. Het dansje dat ik zojuist voor de duizendste keer zou gaan doen, ik weet het niet meer. Black-out…. En dan ben je toch wel even heel erg blij met twee top-collega’s naast je, bij wie je de kunst gewoon weer even af kunt kijken.

Golfkarretje

Dit fenomeen kennen alle mensen wel die voor Team4Animition werken. Het golfkarretje, waar je het liefst de hele dag inzit. Ook ik mocht een keer een ritje maken in de golfkar. Toen ik net een plan had bedacht over hoe ik de golfkar achteruit ging rijden en met een perfecte bocht klaar voor de start zou maken, hoorde ik opeens geschreeuw. Je raadt het al… de campingbaas! In rap Frans werd er tegen me gezegd dat dit toch echt even niet de bedoeling was. Je kunt het je wel voorstellen als er een boze Fransoos in behoorlijk hard en rap Frans tegen je staat te praten (op een nogal harde toon), het enige dat ik kon uitbrengen was ‘oui…… je comprends’.  Wauw, is dat even een afknapper zeg.

 Mr & Mrs Camping

De show waar de hele camping natuurlijk naar uitkijkt. Ze zien het al staan op ons goed doordachte programma op zondagochtend. Jawel, zaterdagavond is het zo ver: Mr & Mrs Camping. Iedereen heeft er zin en we gaan dan ook vol enthousiasme aan de slag in de miniclub. Zodat alle deelnemers er straks prachtig uitzien tijdens de show. Het was dan ook een laaiend succes! En wat hadden we een mooie Mr en Mrs Camping. Een beetje pijnlijker is het als je er bij de afkondiging achter komt dat je de hele show de naam van een kind finaal verkeerd hebt uitgesproken… oeps ‘GENANT!!!’.

Animateur zwemmen

Dit is iets magisch, animateur zwemmen. Sommigen hebben er een hekel aan. Maar ik, als animatrice, vond het stiekem echt geweldig. Dat je het zwembad binnenkomt en er gelijk zes kinderen om je heen staan of je alsjeblieeeeeeeeeeft een keertje met ze van de glijbaan wilt. Gelukkig staan pappa en mamma ook beneden aan de glijbaan om dit fantastische moment vast te leggen. Natuurlijk doe je dat dan! Vervolgens met z’n twintigen tegelijk bommetje maken, dat is toch mooi! Zo mooi, dat ik er af en toe iets te over-enthousiast van kan worden. En dat is dan ook wat er gebeurde. Waar je eerst nog altijd zegt tegen kinderen:  ‘doe voorzichtig op de glijbaantrap want die is echt heel glad!!’, ren je nu als eerst heel hard de trap op waardoor je je been helemaal openhaalt. Ach… wie niet horen wil, moet voelen zeggen ze he…. Maar een leuke middag, dat was het wel!

De afwas

Afwassen, tja het hoort erbij als je zeven weken op een camping woont. Gelukkig had ik weer eens de afwasbeurt. Op zich is het wel fijn, na een zware dag even tot rust komen met de afwas.. kuch, kuch. Ik hoefde dit keer eens niet af te wassen maar ik mocht afdrogen, ook wel eens leuk! Vol enthousiasme stop ik alle spullen terug in de tas. Blij dat die taak er weer opzit, loop ik terug naar ons pracht paleisje. Opeens spreekt iemand me onderweg aan: ‘Zeg, wat heb jij daar nou?’.  Niks doorhebbend kijk ik naar mijn been en ik zie een enorme snee. Het vlijmscherpe mes was blijkbaar door de tas gestoken, in mijn been. Hè, wat fijn weer! Niet zo’n slimme actie dus….

En zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen die er mis zijn gegaan deze zomer. Maar eigenlijk kan ik er nu alleen nog maar om lachen. Want dat heeft toch wel gemaakt dat mijn zomer perfect was, zoals hij was!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!