Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Blog 3: C’est la vie

Blog 3: C’est la vie

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

 Soms kan het leven raar lopen. Nooit gaat het zoals gedacht of gepland. Ik las ooit de vergelijking van het leven met een kabbelend beekje, dat veranderd in een kolkende rivier en uitmond in een grote oceaan, waarna er weer nieuwe beekjes en rivieren ontstaan. Iets te lang voor op een tegeltje en een beetje zwaar beladen, maar er zit een kern van waarheid in. In elk geval ontstaan er door gebeurtenissen, leuk of minder leuk, vaak weer nieuwe mogelijkheden. Precies zo is het de afgelopen tijd voor mij gegaan.

Inmiddels alweer bijna 10 weken in het mooie Frankrijk, waar ik nog dagelijks met volle teugen geniet. Van mini en ado club tot competitie slipperwerpen, hardlopen, streetdance, zumba, aquagym, voetbal, volleybal, aquabike, pool parties en natuurlijk de shows. Nooit gedacht dat pétanque zo leuk kon zijn, totdat de meest fanatieke Fransen me volledig integreerden in dit werkelijk overal gespeelde spel in Frankrijk. Er zijn zelfs banen bij een bar aan het strand, waar iedereen gezellig om 3 uur s’nachts nog fanatiek met hun meetlatjes rondhobbelt.

De drukste weken van het hoogseizoen lijken inmiddels iets af te nemen. Van 9 uur ’s ochtends tot ongeveer middernacht hebben we keihard lopen knallen. Records zijn gebroken met 73 kids bij de mini club en vandaag op 5 augustus wel 90!! personen tijdens de aquagym. Zó gaaf! Daarnaast zorgde het vele repeteren voor Tarzan de musical en de dansshows Universal Movies en de crazy show ervoor dat er geen pauzes meer aan het zwembad konden worden gehouden. Laat staan een blog schrijven.. Ook hebben we al 3 x een gezellig bezoek vd regio gehad, super leuk om alles te laten zien en het gevoel te hebben dat we worden gesteund!

Zoals altijd is er een tijd van komen en van gaan. Nog 3 weken mogen we met zn 6en genieten van al het moois wat we hier met zn allen hebben opgebouwd. De camping is onze grote trots en zal dat ook altijd blijven! Hierna nog lekker een weekje surfen en relaxen en in Nederland ga ik in ieder geval voor SnelFit ad slag met hardlooptrainingen! 😀

Helaas waren er ook wat moeilijke momenten, maar spijt om hierheen gegaan te zijn? Nee… Dankzij de lieve kids, leuke reacties van ouders en vooral dankzij de toppers vh animatieteam: Ella, Yara, Bas, Mélina en Yana, heb ik gelukkig ook enorm kunnen genieten. En heb ik er daarnaast 6 lieve vrienden en een nieuwe liefde bij: animatiewerk!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!