Blog 3: C’est la vie

Blog 3: C’est la vie

 Soms kan het leven raar lopen. Nooit gaat het zoals gedacht of gepland. Ik las ooit de vergelijking van het leven met een kabbelend beekje, dat veranderd in een kolkende rivier en uitmond in een grote oceaan, waarna er weer nieuwe beekjes en rivieren ontstaan. Iets te lang voor op een tegeltje en een beetje zwaar beladen, maar er zit een kern van waarheid in. In elk geval ontstaan er door gebeurtenissen, leuk of minder leuk, vaak weer nieuwe mogelijkheden. Precies zo is het de afgelopen tijd voor mij gegaan.

Inmiddels alweer bijna 10 weken in het mooie Frankrijk, waar ik nog dagelijks met volle teugen geniet. Van mini en ado club tot competitie slipperwerpen, hardlopen, streetdance, zumba, aquagym, voetbal, volleybal, aquabike, pool parties en natuurlijk de shows. Nooit gedacht dat pétanque zo leuk kon zijn, totdat de meest fanatieke Fransen me volledig integreerden in dit werkelijk overal gespeelde spel in Frankrijk. Er zijn zelfs banen bij een bar aan het strand, waar iedereen gezellig om 3 uur s’nachts nog fanatiek met hun meetlatjes rondhobbelt.

De drukste weken van het hoogseizoen lijken inmiddels iets af te nemen. Van 9 uur ’s ochtends tot ongeveer middernacht hebben we keihard lopen knallen. Records zijn gebroken met 73 kids bij de mini club en vandaag op 5 augustus wel 90!! personen tijdens de aquagym. Zó gaaf! Daarnaast zorgde het vele repeteren voor Tarzan de musical en de dansshows Universal Movies en de crazy show ervoor dat er geen pauzes meer aan het zwembad konden worden gehouden. Laat staan een blog schrijven.. Ook hebben we al 3 x een gezellig bezoek vd regio gehad, super leuk om alles te laten zien en het gevoel te hebben dat we worden gesteund!

Zoals altijd is er een tijd van komen en van gaan. Nog 3 weken mogen we met zn 6en genieten van al het moois wat we hier met zn allen hebben opgebouwd. De camping is onze grote trots en zal dat ook altijd blijven! Hierna nog lekker een weekje surfen en relaxen en in Nederland ga ik in ieder geval voor SnelFit ad slag met hardlooptrainingen! 😀

Helaas waren er ook wat moeilijke momenten, maar spijt om hierheen gegaan te zijn? Nee… Dankzij de lieve kids, leuke reacties van ouders en vooral dankzij de toppers vh animatieteam: Ella, Yara, Bas, Mélina en Yana, heb ik gelukkig ook enorm kunnen genieten. En heb ik er daarnaast 6 lieve vrienden en een nieuwe liefde bij: animatiewerk!

Over de blogger
Marceliene Poelman
Marceliene Poelman

Bonjour! In 2015 ben ik, Marceliene, op de gloednieuwe camping Au Lac de Biscarrosse, aan de slag gegaan met nog 5 andere mensen van Team4Animation. Lees hier gezellig mee.

alle blogs van Marceliene
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022