Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Blog 2: Excusez mon Français

Blog 2: Excusez mon Français

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Efficiënt: het klinkt lekker Frans, ligt goed in de mond en als je de ‘t’ niet uitspreekt, lijkt het heel wat. Niets is minder waar.. Er is echt helemaal niets Frans aan. Bij deze zeg ik alvast ‘Pardonnez-moi’ tegen alle Fransozen die me na deze blog willen bekogelen met ‘des baquettes’. Komt ie dan..

Het is dus ‘efficace’, en ik heb het ze hier nog nooit horen zeggen, noch zien toepassen.. Toen Ella en ik hier aankwamen, stond 3 man sterk ons op te wachten. Absoluut een warm welkom en ook de temperatuur speelde daarbij een grote rol. De zweetdruppels op m’n rug begonnen een serieuze vorm aan te nemen en deden me denken aan de momenten wanneer de auto vroeger tijdens vakanties stil stond in de brandende zon voor de péage zonder airco.. Ik citeer nu graag even m’n partner in crime Ella: ‘zweet betekent warmte en warmte betekent zon en zon betekent bruin worden!’ Bienvenue en la douce France! 😉

Vervolgens met 6 man sterk een beetje gordijnclipjes uitzoeken, sérieux? Nog zo’n mooi Frans woord. Daarna heerlijk een uur met z’n allen lunchen, lekker lantement allemaal, j’aime j’ aime la vie!

En dan kom je na een typisch Frans ritje (170 is de nieuwe 80 km p/u) aan bij een soort.. tja.. geef het beestje een naam.. bouwput?! En dat moest over 2,5 dag open gaan? Quelle horreur! Nou dat ging dus niet helemaal volgens plan, want we zijn nu 2 weken verder en nog steeds niet open :’(

Er is echt bizar veel gebeurt, we hebben merendeels gelachen en ook al wel een traantje gelaten, maar zaterdag 20/6 moet het dan eindelijk gaan gebeuren.. Hopen we!!! Inmiddels is er in ieder geval eindelijk water in het zwembad, werkt de WiFi (bijna) overal, hebben de stoffige keien plaatsgemaakt voor heuse asfaltwegen en worden dagelijks palmbomen en andere mooie planten aangeleverd.

Niemand zal het misschien begrijpen, wat wij hier meemaken is très bizarre, maar wij hebben onze harten nu al verloren aan deze camping. Met de dag wordt het (goddank) mooier en iedereen is ontzettend lief voor ons. Gister hebben we ook eindelijk (na een serieus gesprek – bien sûr en Français!) spullen kunnen kopen voor de animatie. Dus ik ben echt wel een klein beetje trots op ons. We kunnen niet wachten tot de grand opening!

We danken Team4Animation op onze blote knietjes (en niet meer schoon te krijgen stoffige voetjes) dat we samen zijn geplaatst, want mon dieu.. wat zijn wij efficace!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!