Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Bergen en dalen

Bergen en dalen

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

5 weken later… Ja, ik weet dat het lang geleden is en ja ik wilde echt eerder weer iets plaatsen, maar ik heb het hier zo naar mijn zin dat ik er eigenlijk gewoon geen tijd voor had. Ik heb al een deel van de omgeving gezien, doe leuke dingen en vermaak me heerlijk tijdens de miniclub met alle kids. Zelfs tussen de activiteiten door ben ik bezig, omdat ik vaak kids tegenkom op de camping. Ik was dus gewoon zo druk dat ik helemaal geen tijd had om deze blog bij te werken. Tot nu dan…

Waarom nu ineens wel dan? Afgelopen zondag ging er tijdens het werken iets niet helemaal goed in mijn knie. Ook al doe ik de minidisco op 150% in plaats van 300%, nog doet het pijn. En dus is er vandaag een invaller voor mij zodat mijn knie kan rusten. Ook gaan we samen even langs een dokter.
Maar genoeg met alle minder leuke dingen. Zoals ik eerder al zei, heb ik het hier hartstikke naar mijn zin. Ironisch gezien kan ik het eigenlijk alleen maar vergelijken met een geweldig grote berg die ik heb beklommen en waarbij ik nu bij een punt ben gekomen waar ik even iets moet dalen. Maar ik zit hier in de Alpes de Haute Provence met heel veel bergen. Dus ik kan hierna gewoon weer stijgen.

Liefs!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!