Bergen en dalen

Bergen en dalen

2 Minuten
06 Aug 2015

5 weken later… Ja, ik weet dat het lang geleden is en ja ik wilde echt eerder weer iets plaatsen, maar ik heb het hier zo naar mijn zin dat ik er eigenlijk gewoon geen tijd voor had. Ik heb al een deel van de omgeving gezien, doe leuke dingen en vermaak me heerlijk tijdens de miniclub met alle kids. Zelfs tussen de activiteiten door ben ik bezig, omdat ik vaak kids tegenkom op de camping. Ik was dus gewoon zo druk dat ik helemaal geen tijd had om deze blog bij te werken. Tot nu dan…

Waarom nu ineens wel dan? Afgelopen zondag ging er tijdens het werken iets niet helemaal goed in mijn knie. Ook al doe ik de minidisco op 150% in plaats van 300%, nog doet het pijn. En dus is er vandaag een invaller voor mij zodat mijn knie kan rusten. Ook gaan we samen even langs een dokter.
Maar genoeg met alle minder leuke dingen. Zoals ik eerder al zei, heb ik het hier hartstikke naar mijn zin. Ironisch gezien kan ik het eigenlijk alleen maar vergelijken met een geweldig grote berg die ik heb beklommen en waarbij ik nu bij een punt ben gekomen waar ik even iets moet dalen. Maar ik zit hier in de Alpes de Haute Provence met heel veel bergen. Dus ik kan hierna gewoon weer stijgen.

Liefs!

Over de blogger
Rianne van Essen
Rianne van Essen

Hallo, ik ben Rianne, 18-jarige student uit Apeldoorn en deze zomer ben ik twee maanden te vinden op camping le Clot de Jay in het Franse Clamensane.

alle blogs van Rianne
Vacature bij deze blog
Leider op een vakantiepark in Nederland

Leider op een vakantiepark in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022