Beestenbende

Beestenbende

Net een blog post over mijn achtpotige huisgenoten geschreven krijg ik alweer te maken met allemaal andere dieren. Het is echt een beestenbende hier op de camping!

Honden en katten

Mijn laatste week is ook aangebroken en de meeste kinderen zijn inmiddels weer naar huis vertrokken. Daarvoor komen er wat oudere echtparen in de plaats die het naseizoen op de camping gaan genieten. En vaak zijn ze niet alleen. Graag nemen ze ook hun hondje mee.
En dan lopen hier ook nog de katten van de buren over de camping met het resultaat dat ik deze week meer katten en honden op de camping heb dan kinderen.
Ik had al bedacht alle honden in te verzamelen en met hun naar het voetbalveld te gaan om ze daar met een bal los te laten.

Slakken

In mijn caravan heb ik spinnen en buiten in mijn voortent zijn dagelijks slakken te vinden. Toen het van het weekend hier ging regenen had ik al vage vermoedens toen de vrouw van mijn baas met een emmer over de camping liep.
En ja hoor ze kwam met twee emmers vol grote slakken terug! Want het is geen fabeltje dat wat ik als ongedierte beschouw in Frankrijk een verbreide delicatesse is.
Vanochtend werden de slakken gekookt en uit hun huisje gehaald. Schijnbaar moeten slakken meerdere dagen in de koelkast staan voordat ze pas echt lekker zijn dus het is nog de vraag of ik dit feestmaal mee ga maken tijdens mijn laatste dagen in Frankrijk. Maar ik weet niet of het heel erg is als het niet zo is!

14101567_1217033588347694_244152919_n

Over de blogger
Cissy ten Barge
Cissy ten Barge

Hallo allemaal! Ik ben Cissy en ik ging deze zomer voor het eerst als animatrice op een camping in Frankrijk werken. Mijn verhalen kun je hier en op cissysblog.tumblr.com vinden.

alle blogs van Cissy
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022