Muziek voor aquagym

Muziek voor aquagym

Welke muziek kan ik gebruiken voor de aquagym? Een veelgehoorde vraag tijdens de training. Er bestaan officiële cd’s van de ‘echte fitnesscentra’, maar wij doen het anders. Wij willen jullie inspiratie geven om de juiste muziek te kiezen voor de aquagym. Hieronder vind je vier Spotify Playlists. Als je een premium versie hebt van Spotify kun je deze downloaden naar je computer en/of telefoon. Anders raden we je aan op een ‘je-weet-wel’ manier de muziek te downloaden via bijvoorbeeld Youtube.  Elke playlist staat voor een sessie van 30 minuten met een warming-up en een cooling-down.

Heel veel succes met het geven van aquagym op de camping!

Aquagymsessie 1 en 2

 

Aquagymsessie 3 en 4

 

Extra Spotify-tip!

Neem voor de zomer een Spotify-premium abonnement. Dit kan met een creditcard, maar als je die niet hebt kan je ook een tegoedkaart kopen bij de onder andere de AH en de Jumbo (alle verkooppunten hierrrr). Je kunt dan alle muziek naar je telefoon en laptop downloaden en hebt dus geen internetverbinding nodig. Daarnaast hoef je op je telefoon de nummer dan niet geshuffeld af te spelen – wel zo handig tijdens de aquagym. Én, als kers op de taart, kan je de muziek ook nog in hogere kwaliteit beluisteren. Succes!

Over de blogger
Jeroen Fermont
Jeroen Fermont

Hoi, ik ben Jeroen. Mede-Eigenaar van TeamAnimation. Wat begon als een simpele zomer eindig de in een échte verslaving. Nu ben ik zo'n 24/7 bezig om TeamAnimation met fantastische collega's beter te maken.

alle blogs van Jeroen
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022