Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Muziek voor aquagym

Muziek voor aquagym

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Welke muziek kan ik gebruiken voor de aquagym? Een veelgehoorde vraag tijdens de training. Er bestaan officiële cd’s van de ‘echte fitnesscentra’, maar wij doen het anders. Wij willen jullie inspiratie geven om de juiste muziek te kiezen voor de aquagym. Hieronder vind je vier Spotify Playlists. Als je een premium versie hebt van Spotify kun je deze downloaden naar je computer en/of telefoon. Anders raden we je aan op een ‘je-weet-wel’ manier de muziek te downloaden via bijvoorbeeld Youtube.  Elke playlist staat voor een sessie van 30 minuten met een warming-up en een cooling-down.

Heel veel succes met het geven van aquagym op de camping!

Aquagymsessie 1 en 2

 

Aquagymsessie 3 en 4

 

Extra Spotify-tip!

Neem voor de zomer een Spotify-premium abonnement. Dit kan met een creditcard, maar als je die niet hebt kan je ook een tegoedkaart kopen bij de onder andere de AH en de Jumbo (alle verkooppunten hierrrr). Je kunt dan alle muziek naar je telefoon en laptop downloaden en hebt dus geen internetverbinding nodig. Daarnaast hoef je op je telefoon de nummer dan niet geshuffeld af te spelen – wel zo handig tijdens de aquagym. Én, als kers op de taart, kan je de muziek ook nog in hogere kwaliteit beluisteren. Succes!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!