Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Animatiewerk.nl en Team4Animation gaan samen verder

Animatiewerk.nl en Team4Animation gaan samen verder

5 minuten
04-12-2018
TOP Animation

Vanaf 1 januari nemen wij het Nederlandse Animatiewerk.nl over! Dit betekent dat Team4animation komend seizoen niet alleen in Frankrijk, Spanje en Italië maar ook in Nederland op campings en vakantieparken actief zal zijn. Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

De Franse taalbarièrre hoeft dus geen probleem meer te zijn als je voor ons gaat werken. Je zou lekker in Nederland kunnen blijven om te dansen, zingen en alle gasten op de camping blij te maken. Je kan opnieuw de zomer (of meivakantie of paasweekend of…) van je leven ervaren, zonder vreemd te hoeven gaan met een ander bedrijf 😉

Daarnaast zul je, door de bundeling van krachten, een nog betere training en opleiding voor animatiewerk krijgen, hebben we meer materiaal tot onze beschikking (we zijn bijvoorbeeld nu de trotse eigenaar van een 4 bij 6 opblaasbaar bioscoopscherm) en zullen ook meerderejaars animateurs vanuit Nederland nu makkelijker de sprong naar het buitenland kunnen maken. Ook wordt onze pool van medewerkers voor Team4Events in één klap verdubbeld.

Erg leuk om te delen is dat Daan, Wendy en Tom van Animatiewerk.nl gewoon van de partij blijven, net als al de trainers die er actief zijn. Zij blijven gewoon hét gezicht en zorgen ervoor dat er aan de kracht van Animatiewerk.nl niets verandert.

Wil je meer over deze samensmelting weten? Mail ons of bel ons of lees hieronder het hele persbericht.

PERSBERICHT:
Animatiewerk.nl en Team4Animation gaan samen verder

Woerden, 1 december 2018 – Vanaf nieuwjaarsdag gaan de animatiebedrijven Animatiewerk en Team4Animation samen verder. Beide bedrijven richten zich op de werving, selectie en plaatsing van animatiemedewerkers op vakantieparken. Animatiewerk is vooral actief in Nederland, Team4Animation in Frankrijk, Spanje en Italië. Vanaf 1 januari 2019 vallen beide bedrijven onder dezelfde eigenaren: Richard Otten en Jeroen Fermont. Het complete Animatiewerk team blijft werkzaam bij het bedrijf.


Waar we goed in zijn
Daan Oolders, eigenaar van Animatiewerk: “Wendy en ik startten Animatiewerk zo’n 10 jaar geleden. Met veel enthousiasme en een mooi vriendenteam hebben we het bedrijf vanaf nul opgebouwd. Dat was hard werken, maar de sfeer was, en is, geweldig.  We zijn door de jaren heen gegroeid en komen nu op een punt waar we hulp kunnen gebruiken om onze organisatie nog beter vorm te geven. We zien dat er meer structuur kan worden aangebracht, bijvoorbeeld in planning en programmering. Team4Animation is hier een stap verder in dan wij. Dat is fijn, want onze klanten en medewerkers profiteren daar direct van. En wij mogen doen waar we goed in zijn. We kunnen ons meer focussen op het trainen van werknemers, marketing, sales en het adviseren van klanten. We werken achter de schermen al een aantal jaren samen en de sfeer bij Team4Animation past erg goed bij die van ons.”


Meer dan 400 werkplekken & extra diploma

Dankzij de overname ontstaat er straks een bedrijf dat meer dan 400 jongeren voorziet van een vakantiebaan in Nederland of het buitenland. Het bedrijf is KIKK Recreatie erkend opleider. De jongeren krijgen dus naast een bijbaan, ook een extra papiertje in handen, naast dat van hun ‘gewone’ opleiding. Tevens wordt het mogelijk om zowel in Nederland als in het buitenland aan de slag te gaan als animatiemedewerker.


Minder jongeren afwijzen
Eigenaar Richard Otten van Team4Animation, ziet ook veel voordelen in de werving van medewerkers: “Team4Animation heeft van oudsher een groot wervingskanaal waarbij er altijd een focus is geweest op Frankrijk en het spreken van de Franse taal. In totaal komen er zo’n 1700 sollicitaties bij ons binnen, waarvan we er maar 220 aannemen omdat zij voldoende Frans spreken én geschikt zijn als entertainer. De rest is wellicht geschikt voor het werk, maar kunnen we niet plaatsen vanwege de taalbarrière. We hebben dus een enorm bestand aan goede mensen, die we nu wél een leuke werkplek kunnen aanbieden op een Nederlands park. Los daarvan, is het voor ons een prachtige manier om de Nederlandse markt te betreden. Animatiewerk is hier een gevestigde naam en het bedrijf heeft een positief karakter.”

Het team en de toekomst
Doordat beide eigenaren én het volledige Animatiewerk team mee gaan in het bedrijf, ontstaat er een groter team met veel kennis en ervaring in de recreatiebranche. Daar profiteren klanten en medewerkers direct van. Voor vakantieparken die nu met Animatiewerk werken, betekent het dat ze hun vertrouwde contactpersoon behouden, maar dat Jeroen Fermont en Richard Otten meer op de voorgrond zullen treden de komende tijd. De handelsnaam Animatiewerk blijft gewoon actief.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!